لینک فایل زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 صفحه

مشخصات فایل

عنوان:زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد

قالب بندی:word

تعداد صفحات:12

 

محتویات

ولادت و نسب

زیارت از مَزار بانو زینب (سلام الله علیها)

معرفى عبدالباسط به رادیو

دیدار از کشورها
بیمارى و وفات

زندگینامه خود نوشت استاد عبدالباسط

سفرهای استاد

یک خواب عجیب

 

 

 

زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد
 

 

ولادت و نسب
استاد عبدالباسط محمد عبد الصمد در سال 1927 در روستاى المزاعزه یکى از توابع شهر اَرمنت در استان قنا در جنوب مصر متولد شد، او در مکانى پاک که به امر قرآن کریم از حیث حفظ و تجوید اهتمام می‌شد متولد شد،جدّ او استاد عبدالصمد از مردان با تقوا و از حافظان قرآن که از نظر حفظ قرآن کریم و تجوید و احکام آن مردى متمکّن بود،و پدر بزرگِ مادرى او عارف بالله استادِ جلیل ابو داود صاحب مقام مشهور و معروف در شهر ارمنت، مى باشد ، اما پدرش استادعبدالصمد یکى از مدرّسین حفظ و تجوید قرآن کریم بود، 2 برادر او محمود و عبدالحمید در آموزشگاه (مکتب) قرآن را حفظ مى کردند و برادر کوچک آنها عبدالباسط هم در سن 6 سالگى به ایشان ملحق گردید.
این کودک با استعداد به مکتب استاد امیر در ارمنت ملحق شد و استاد به بهترین وجه از او استقبال کرد چرا که آثار مهارتهاى قرآنى را (که با شنیدنِ تلاوت قرآن در شب و روز و صبح وشام براى او حاصل شده بود) دراو دیده بود، استاد امیر جمله اى از امتیازات و استعدادها را در شاگرد مستعدّش مى دید که او را از سایرین ممتاز مى ساخت مانند سرعت فراگیرى ، هوش و ولع شدید در تبعیّت از استاد ، و دقت در خوب اداء کردن مَخارج الفاظ و وقف و ابتداء و صوت زیبائى که گوشها را با شنیدن و یا گوش دادن به آن مى نواخت

استاد عبدالباسط در گفتگوهاى خود گفته است: سنّم 10 سال بود که حفظ قرآن کریم را در خلال این مدّت به پایان بردم و مانند نهرى روان از زبانم جارى مى شد، پدرم کارمندى در وزارت نقل و انتقال وپدر بزرگم از علماء بود
من از ایشان راهنمائى خواستم که قرائتها راچگونه فرا گیرم و آنها مرابه شهر طنطا درشمال مصررا هنمائى کردند تا به دست استاد محمد سلیم علوم قرآن و قرائات را فرا گیرم اما مسافت میان ارمنت که یکى از شهرهاى جنوب مصر است تا طنطا درشمال بسیار دور بود ولى موضوع ، موضوع آینده و برنامه ریزى براى آن بود، این بود که براى سفر آماده شدم اما یک روز مانده به رفتنم به سوى طنطا از آمدن استاد محمد سلیم به ارمنت مطلع شدیم، او آمده بود تاکلاسى براى آموزش قرائات در مدرسه دینى ارمنت بر پا کند اهالى ارمنت استقبال شایسته اى از او کردند و پیرامونش حلقه زدند چرا که ایشان مى دانستند این مرد کیست و قدرت او در علم و قرآن را مى دانستند و گوئى قضا و قدر او را در زمان مناسب به سوى ما روانه کرده بود اهل بلاد گروهى را با عنوان (اصفون المطاعنه) براى حفظ قرآن، تشکیل دادند بنابراین استاد ، علو م قرآن و قرائات را آموزش مى داد و قرآن کریم را تحفیظ مى نمود ، من به آنجارفته و قرآن را نزد او دوباره مُرور کردم و متن شاطبیه که متنى مخصوص به علم قرائات هفتگانه است را حفظ کردم.
پس از اینکه استاد عبد الباسط به سن 12 سالگى رسید از هر شهر و روستا در استان قنا و مخصوصاً از جانب اصفون المطاعنه به کمک استاد سلیم ـ که از عبدالباسط به هر جا که مى رفت تعریف، مىکرد ـ دعوتهائى به سوى او روانه شد ، چراکه گواهى استاد سلیم نقطه اطمینان همه مردم بود.

 

نوشت استاد عبدالباسط

زندگینامه

متن حاضر گزیده ویرایش شده ای از یک مصاحبه با استاد عبدالباسط می باشد، که به صورت زندگینامه خود نوشت تنظیم شده است.

من" عبدالباسط محمد عبدالصمد" از قریه ارمنت که حالا مبدل به شهر شده از توابع استان قنا در جنوب مصراست؛ فاصله ارمنت با قاهره تقریباً 700 کیلومترمی باشد. من در سال 1349 هجری قمری،( 1307 هجری شمسی) به دنیا آمدم .

در ده سالگی قرآن را حفظ نمودم. عاشق قرآن بودم و از خدا آرزو می کردم که یک قاری مشهور بشوم. من برای شنیدن قرآن، مسافت زیادی را پیاده طی می کردم؛ چون در آن زمان در خانه ها رادیو وجود نداشت و فقط قهوه خانه ها رادیو داشتند.

شیخ رفعت و شیخ شعشاعی- دو نفری که در آن زمان مشهور بودند- در رادیو قرائت قرآن داشتند. شیخ رفعت دو بار در هفته روزهای دوشنبه و جمعه  تلاوت داشت. و ما سه کیلومتر راه را پیاده طی می کردیم تا به صدای شیخ رفعت گوش بسپاریم و برای استفاده از سایر قاریان در جلسات شبانه قرآن شرکت می کردیم . من در مکتبخانه های همان روستا قرآن را حفظ کردم . در آن زمان هنوز روستای ما مبدل به شهر نشده بود.

من به پدرم گفتم که می خواهم علم قرائات را فرا گیرم و قاری مشهور بشوم. پدرم مرا تشویق کرد. اما برادران بزرگترم به دانشگاه الأزهر رفتند و در علوم دیگری تحصیل کردند.

پدرم می خواست مرا به " طنطا" که ناحیه ای مشهور در علوم قرائات و تعلیم علوم قرآنی بود ببرد، اما شیخی از ناحیه شمال به روستای ما آمد و برای تعلیم علوم قرآنی و قرائات، مردم از او استقبال کردند، که من هم نزد او رفتم و قرائات سبع را یاد گرفتم. او احساس می کرد که من علاقمند هستم و توانایی دارم که قرائات سبع را یاد بگیرم، پس مرا در این امر تشویق می کرد . او قصد آموزش ده قرائت را داشت اما من به فراگیری هفت قرائت قانع بودم . معلم مرا با خود در جلسات شبانه قرآن همراه می برد و تقریباً مرا مثل فرزند خود حساب می کرد.

من قرآن را در ده سالگی و قرائات سبعه را در 12 سالگی و عشره را در 14 سالگی، یعنی همه قرائت های دهگانه را- الحمدلله- آموختم

ما علاوه بر حفظ قرآن، در کتاب ها معانی را هم فرا می گرفتیم. چون علم به معانی در رعایت وقف و دیگر قواعد لازم است.

گرچه در مصر دانشکده قرائات قرآنی ایجاد شده ولی هنوز هم چند مکتبخانه در مصر موجود است ولی مسئولین دوباره تشویق  شده اند تا مکتبخانه ها به وضع سابق خود برگردد.

البته مدرسه قرائات هم هست ولی این مخصوص کسانی است که قرآن را حفظ کرده اند و می خواهند قرائت ها را بیاموزند و این مدرسه وابسته دانشکده زبان ادبیات و عرب به دانشگاه الأزهر است. و قرائت های هفتگانه، دهگانه، چهارده گانه، قواعد قرآن و زبان عربی و به طور کلی علوم قرآنی و علوم وابسته به آن در آنجا تدریس می شود.

من تمام وقت خود را صرف قرآن کرده ام و تمام زندگی ام صرف تعلیم قرآن و جلسات دینی شده است. گرایش من بیشتر به قرائت قرآن و برگزاری لیالی قرآنی و دعوت های شخصی از کشورهای اسلامی و ضبط رادیویی و تلویزیونی و... است.

هنگامی که 19 سال داشتم در سال 1951 برای اولین بار به قاهره رفتم. و حافظ قرآن بودم و در منطقه"صعید" شهرتی داشتم.  به مناسبت میلاد پیامبر جشنی برپا بود. بعضی ها مرا می شناختند و تمایل داشتند من در بعضی از این مناسبت ها قرآن بخوانم. اما من به علت غربت، و حضور قاریان معروف تردید داشتم. یکی از علما که مرا می شناخت از من درخواست کرد که ده دقیقه قرآن بخوانم. من پذیرفتم که ده دقیقه قرآن بخوانم اما یک ساعت و نیم طول کشید. سبحان الله . توفیقی از جانب خداوند بود و مسجد پر شد از جمعیت، مرتباً از من می خواستند که باز هم بیشتر بخوانم و من همچنان تلاوت می کردم .

 روز بعد باز از من خواستند بخوانم و من هم حاضر شدم. بعضی از مسئولین هم بودند که البته آنها را نمی شناختم. مرا خواستند و گفتند:" اهل کجا هستی"؟

گفتم:" اهل صعید هستم، از روستایی به نام ارمنت."

به من گفتند:" چرا به رادیو نمی آیی شهرت پیدا کنی؟"

گفتم:" من در صعید مشهور هستم."

گفتند:" به جای آن که در یک منطقه مشهور باشی، در همه دنیا شهرت پیدا می کنی."

گفتم که باید با دیگران و از جمله پدر مشورت کنم.

به من گفتند: لازم نیست، توکل بر خدا کن و به رادیو بیا. من نیز چون حس کردم که پیشرفتی برای من  در این کار هست، پذیرفتم . در آن زمان، شیخ الضباع مسئول جلسات قرآنی بود و کتاب هایی در زمینه قرائات و علوم قرآنی نوشته بود، او در علوم قرآنی و قرائت ها مرجع به حساب می آمد. شیخ پس از این که متوجه شد قرائات سبع را حفظ هستم؛ به من تبریک گفت و وعده داد که اوقاتی برای قرائت قرآن در رادیو برایم مشخص کند.

از آن پس هر یک ماه یا هر یک ماه و نیم یک بار، در رادیو تلاوت داشتم . نماز صبح را در مقام حضرت زینب(س) می خواندم و بیرون می رفتم و پیاده تا رادیو که در خیابان علوی بود می رفتم و ساعت 5/6 تا 7 صبح تلاوت قرآن داشتم.

 

در سال 52 بود که به حج مشرف شدم و برای اولین بار بود که در همین کشور تلاوت قرآن من روی نوار ضبط شد. البته در تلاوت از برخی قاریان از جمله شیخ مصطفی اسماعیل، مرحوم شیخ شعشاعی و شیخ رفعت نیز تاثیر داشته ام . این یک قاعده است که هرگاه  قرآن از دل خوانده شود، بر دل هم می نشیند و در خود خواننده هم تأثیر می گذارد. من روش خاصی در قرائت قرآن داشتم که از کسی هم اکتساب نکرده بودم. که البته شنیده ام این روش، هم اکنون در مصر، و در سایر کشورها، حتی در مالزی و اندونزی و جاهای دیگر دارای مقلدان فراوانی شده است. من خوشحالم که کسی از روش من تقلید می کند ولی در عین حال تقلید را تشویق و تأیید نمی کنم، چون عمر تقلید کوتاه است.

و  شخص تقلید کننده از تقلید سایر قاریان خسته خواهد شد.  لازم است انسان برای آن که بتواند کار قرائت قرآن را ادامه بدهد، شیوه ای برای خود انتخاب کند

از طرف دیگر صدا، یک موهبت است و میکروفون، تنها ابزاری است که صدا را نیرومند می کند و آن را به جاهای دور دست و به گوش شنوندگان بیشتر می رساند، اما صدا باز هم فی نفسه باید زیبا باشد و دارای ارزش خاص خودش.

قاری قرآن می تواند هم داخل یک استودیو به تلاوت بپردازد هم در برابر شنوندگان. بعضی اوقات که انسان دچار حالت معنوی خاصی می شود ممکن است که یک ساعتی، ساعت تجلی باشد. گاهی اوقات انسان منسجم است. در آن ساعات، فیوضات الهی وجود دارد. در این اوقات ممکن است در استودیو بخواند و بهتر از هنگامی که مردم حضور دارند، بشود. در بعضی اوقات برعکس، حضور مردم برای او بهتر است. بنابراین، بستگی به حالت قاری دارد. ساعاتی وجود دارد که همراه با معنویت است: فرشتگان نازل می شوند و همراه با فیوضات الهی است، گاهی انسان در مسجد تلاوت می کند و احساس می کند که یک فضای نورانی بر آنجا حاکم است. من خودم یک بار در روضه شریف نبوی قرآن می خواندم، اصلاً  احساس خستگی نکردم.

در آن زمان، مرحوم ملک محمد پنجم، پادشاه مغرب بود و من در آن سفر همراه او بودم. بعد از پایان قرائت قرآن، احمد بنّانی که از مقامات بلندپایه دربار مغرب بود، آمد و گفت: اعلیحضرت پادشاه از شما می خواهد که به مغرب بیایید و در آنجا اقامت دائمی داشته باشید و هر چه بخواهید برایتان فراهم می کنند.

 

من در آنجا سوره مزمل را تلاوت می کردم و حالت عجیبی داشتم. گویا در بهشت قرآن می خواندم. به یاد حدیث پیامبر بودم که فرمود:" بین محراب و منبر من بوستانی از باغ های بهشت است."

این مسئله را انسان باید به خدا بسپارد، بعضی اوقات هست که انسان به آن توجه ندارد و می فهمد که فیوضات الهی و معنویت عجیبی در آنجا به داد او می رسد و بعضی اوقات تصمیم می گیرد که به بهترین وجه بخواند اما بر خلاف تصورش، موفق نمی شود.

 قرائت قرآن در روزها و شب های ماه رمضان، دارای حالات دیگری است.

 

رمضان، دارای زیبایی خاصی است. قرآن در ماه رمضان نازل شده و در آن ماه همواره قرائت می گردد، لذا انسان از قرائت قرآن در ماه رمضان بیشتر لذت می برد تا در اوقات دیگر. البته تحسین قاری، توسط شنوندگان هم موثر است که البته من الفاظی را که خارج از حد باشد نمی پسندم.

"الله الله" گفتن با صدای ملایم مقبول است و اشکالی ندارد، اما صداهایی که بیش از حدّ باشد و همچنین در جای خود به کار نرود، شایسته نیست. مثلاً تحسین در بعضی آیات خوب است. اما تحسین در آیاتی که مربوط به عذاب است خیلی خوب نیست.

در آیاتی که ذکر بهشت و نعمتی می شود، تحسین خوب است اما در بعضی جاها حتی معنای آیه قرآنی را نمی فهمند و فریاد می کشند: الله . این از نظر من تحسین نیست. علاوه بر این، من هرگز بلندتر بودن صدای شنوندگان را نسبت به قاری درست نمی دانم و یک محفل آرام را برای قرائت قرآن بهتر می دانم. اگر آرامش باشد بهتر از سر و صداست.

نحوه قرائت قرآن را، هم به صورت ترتیل، هم به صورت تحقیق می پسندم. بعضی ها ترتیل را و برخی دیگر تحقیق را می پسندند و این به عهده انسان است که گوش دادن به کدام طریق را بپسندند.

فرق بین آن دو در اینست که:

ترتیل، قرائت سریع است، یعنی به حَدی که آهنگین نیست.

تحقیق، قرائت آهنگین است که با صدای خوش و زیبا خوانده می شود.

گفته می شود که قرائت دارای نت و آهنگ است و نزدیک به موسیقی است. ولی باید گفت که: خود صدای خوش فی نفسه موسیقی است.

می گویند ابن مسعود در محضر پیامبر قرآن می خواند و پیامبر همواره به او می فرمود: ابن مسعود! برای ما قرآن بخوان. اما در عین حال علاقه داشت که از دیگران هم قرآن را بشنود.

 

اصولاً قرآن اگر با صدای نه چندان خوشی هم خوانده شود، فی نفسه باز هم دوست داشتنی است.

 


کلمات کلیدی : زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد,زیارت از مَزار بانو زینب,معرفی عبدالباسط به رادیو,زندگینامه خود نوشت استاد عب
در این سایت هیچ فایلی برای فروش قرار نمی گیرد. برای پشتیبانی و خرید فایل به سایت اصلی فروشنده مراجعه بفرمائید:

لینک دریافت فایل از سایت اصلی



لینک منبع :لینک فایل زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 صفحه

زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 ... product266811.dockala.ir/‏ - ذخیره شده زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 صفحه. مشخصات فایل عنوان: زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد ... زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن رم عبدالباسط محمد عبدالصمد12 صفحه epiona.blog.ir/.../زندگینامه-استاد-بزرگ-قرائت-قرآن-رم-عبدالباسط-محمد-عبدالصمد12-صفحه_38‏ 28 ا کتبر 1996 ... زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 ... محمد عبدالصمد - 12 صفحه مشخصات فایل عنوان: زندگینامه استاد بزرگ قرائت . ... لینک دانلود پایین صفحه نقطه ی وحدت بین دو قوس احدیت و واحدیت ابتدای حیات. زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن رم عبدالباسط محمد عبدالصمد12 صفحه lfselm.blog.ir/.../زندگینامه-استاد-بزرگ-قرائت-قرآن-رم-عبدالباسط-محمد-عبدالصمد12-صفحه_80‏ - ذخیره شده 17 سپتامبر 1996 ... زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 صفحه ... محمد عبدالصمد - 12 صفحه مشخصات فایل عنوان: زندگینامه استاد بزرگ قرائت ... ... لینک دانلود پایین صفحه نقطه ی وحدت بین دو قوس احدیت و واحدیت ... تحقیق آماده در مورد زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط ... nanovalve.ir/graphics/تحقیق-آماده-در-مورد-زندگینامه-استاد-بز/‏ - ذخیره شده عنوان : زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد فرمت ... صفحات : 15 صفحه – صفحه آرایی شده آماده چاپ ، صحافی و ارائه فونت های استفاده ... 6 زندگینامه خود نوشت استاد عبدالباسط 7 زندگینامه 7 سفرهای استاد 12 یک خواب ... مقاله در باره بروسلوزیز(بروسلا) لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و ... عبدالباسط محمد عبدالصمد | شبکه قرآن qurantv.ir/content/5971‏ - ذخیره شده 3 آوریل 2018 ... عبدالباسط محمد عبدالصمد از قاریان بزرگ قرآن در مصر که توانایی خاص در قرائت قرآن با ... پدرش عبدالصمد یکی از مدرّسین حفظ و تجوید قرآن کریم بود. زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد – 12 ... khseo.ir/portable/زندگینامه-استاد-بزرگ-قرائت-قرآن-کریم-ع/‏ - ذخیره شده زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد – 12 صفحه ... بیمه عمومى لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :پاورپوینت نوع فایل : ppt ... یار همیشه همراه : عبد الباسط عبد الصمد-قرائت سوره شمس - راسخون https://rasekhoon.net/.../عبد-الباسط-عبد-الصمد-قرائت-سوره-شمس‏ - ذخیره شده عبد الباسط عبد الصمد-قرائت سوره شمس. ... صفحه اصلی ... عبدالباسط محمد عبدالصمد ... پاسخ به نظرحسین خادم فیضییکشنبه، 12 خرداد 1398 ... همه تلاوتهای قرآنی زیبا هستند بخصوص آثار استاد ... خدارحمتش کنه من از طرف مدرسمون برای تلاوت این سوره وبهسبک همین استاد بزرگ انتخاب شدم .... نماهنگ | زندگینامه آیت‌الله سیدجواد خامنه‌ای. زندگینامه قاریان مشهور جهان - وااسلاماه vaislamah.com/زندگینامه-قاریان-مشهور-جهان/‏ - ذخیره شده پدرش شیخ صدیق منشاوی از قاریان مشهور عصر خود به شمار می آمد و لذا استاد محمد صدیق ... استاد شعیشع در خاندانی از قاریان قرآن کریم متولد و پرورش یافته است و قاری ... «منوفیه» منتقل شده و در آنجا از محضر اساتید بزرگ علم قرائت بهره ها جسته، علوم و ... استاد «عبدالباسط محمد عبدالصمد» در سال 1349 هجری قمری (1306 هجری شمسی) در ... زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد – 12 ... ofoghe.ir/bitmap/زندگینامه-استاد-بزرگ-قرائت-قرآن-کریم-ع/‏ - ذخیره شده زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد – 12 صفحه ... کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل تحقیق در مورد فرش (word) را مشاهده و در صورت نیاز آن ... پاورپوینت در مورد روش های نوین بایگانی وذخیره اطلاعات لینک پرداخت و دانلود ... قرائت نادری از عبدالباسط مصری؛ زمزمه وحی با اشک! - پارسینه https://www.parsine.com/.../قرائت-نادری-از-عبدالباسط-مصری-زمزمه-وحی-با-اشک‏ - ذخیره شده در فیلمی که مشاهده می کنید، استاد عبدالباسط در حین قرائت قرآن اشک می ریزد و با ... صفحه نخست » فرهنگ ... لینک کوتاه : parsine.com/0008zy ... عبدالباسط محمد عبدالصمد (زاده ۱۹۲۷- درگذشته ۱۹۸۸) از قاریان بزرگ قرآن در مصر که ... پدرش عبدالصمد یکی از مدرّسین حفظ و تجوید قرآن کریم بود. ...... تو ویکیپدیا زندگینامه اش رو بخونید. عبدالباسط عبدالصمد - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/عبدالباسط_عبدالصمد‏ - ذخیره شده - مشابه عبدالباسط محمد عبدالصمد سلیم داود (زاده ۱۹۲۷ – درگذشته ۱۹۸۸) از قاریان بزرگ قرآن در مصر که توانایی خاص در قرائت قرآن با صوت خوش داشت. ... پدرش عبدالصمد یکی از مدرّسین حفظ و تجوید قرآن کریم بود. ... جانب اصفون المطاعنه دعوت‌هایی به سوی او روانه شد، چراکه گواهی استاد سلیم که به عبدالباسط اعطا شده بود نقطه اطمینان همه مردم بود. قرائت زیبای عبدالباسط همراه با گریه و تضرع - YouTube ► 6:08https://www.youtube.com/watch?v=XpUtUEtWDW0 31 مارس 2011 - 6 دقیقه - بارگذاری توسطqazwsxedc67434 در فیلمی که مشاهده می کنید، استاد عبدالباسط در حین قرائت قرآن اشک می ... محمد عبدالصمد (زاده ۱۹۲۷- درگذشته ۱۹۸۸) از قاریان بزرگ قرآن در مصر ... تحقیق آماده در مورد زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط ... 4.freedownloaddi14.ir/product/1677927‏ - ذخیره شده عنوان : زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد فرمت : word ... تعداد صفحات : 15 صفحه - صفحه آرایی شده آماده چاپ ، صحافی و ارائه ... سفرهای استاد 12 یک خواب ... لینک دانلود را پس از پرداخت دریافت می کنید . ... فایل word ... زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد ... use60.kadooyab.ir/163411.html‏ مشخصات فایل عنوان: زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد قالب بندی: word تعداد صفحات: 12 محتویات ولادت و نسب زیارت از مزار بانو ... لینک کمکی ... زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد | 163399: دسته: علوم سیاسی تعداد صفحه:43 فرمت: doc دانلود پایان نامه رشته علوم ... دانلود تلاوت سوره واقعه با صدای استاد عبدالباسط - ایرانی دیتا https://www.iranidata.com/.../دانلود-تلاوت-سوره-واقعه-با-صدای-استاد-ع/‏ - ذخیره شده 23 دسامبر 2018 ... این پست مذهبی از سایت ایرانی دیتا به دانلود رایگان با لینک مستقیم تلاوت ... فرمت فایل MP3 ... تا به حال استاد عبدالباسط (عبدالباسط محمد عبدالصمد سلیم داود) باشد. ... مصر متولد شد و از کودکی عاشق قرائت تلاوت و ترتیل قرآن کریم و جزء ... و ششمین سوره، جزء 27، دارای 96 آیات شریفه، صفحه 534 تا 537، بعد از ... زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 ... daneshjohaa.sellfile.ir/prod-1691345-زندگینامه+استاد+بزرگ+قرائت+قرآن+کریم+عبدالباسط+محمد+عبدالصمد+_+12+صفحه.html‏ - ذخیره شده در هنگام خرید حتما روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را ... زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 صفحه ... مشخصات فایل .... نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه . لینک زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد ... 1ink.iscoblog.ir/post4338.html‏ - ذخیره شده زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 صفحه ... پشتیبانی و خرید فایل به سایت فروشنده مراجعه بفرمائید لینک سایت فروشنده فایل ... زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد – 12 ... varzeshvaarzesh.ir/.../زندگینامه-استاد-بزرگ-قرائت-قرآن-کریم-ع/‏ - ذخیره شده زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد – 12 صفحه ... direct pinout) گوشی اچ تی سی ایکس سی مدل HTC Desire XC T329D با لینک مستقیم. کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل دانلود نقاط دایرکت پینوت (eMMC direct ... زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 ... filebo2o.psdsell.ir/.../زندگینامه+استاد+بزرگ+قرائت+قرآن+کریم+عبدالباسط+محمد+عبدالصمد+12+صفحه.html‏ - ذخیره شده موجود. زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 صفحه ..... لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده ... زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد 12 ... centerproject.iran-kadoo.ir/.../زندگینامه+استاد+بزرگ+قرائت+قرآن+کریم+عبدالباسط+محمد+عبدالصمد+12+صفحه.html‏ - ذخیره شده زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 صفحه ... دانلود تحقیق زندگینامه قاریان قرآن مصریفرمت فایل: وردتعداد صفحه: 40 بخشی از متن:نمونه .... لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل : .doc ( قابل ... تصاویر برای لینک فایل زندگینامه استاد بزرگ قرائت قرآن کریم عبدالباسط محمد عبدالصمد - 12 صفحه