لینک فایل آنزیم ها

 

مهمترین گروه از پروتئینها هستند که انجام واکنشهای بیوشیمیایی و سرعت بخشیدن به آنها را بر عهده دارند و به همین دلیل این ترکیبات کاتالیزگرهای زیستی نامیده می‌شوند که به عنوان کاتالیزگرهای یاخته‌ای نیز معروفند.
مقدمه
آنزیمها ترکیباتی هستند که می‌توانند سرعت واکنش را تا حدود 107 برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن انرژی فعال سازی واکنش لازم برای انجام واکنش تسریع می‌کند و برخلاف آن انرژی فعال سازی را با جایرگزین کردن یک سد انرژی فعال سازی بزرگ با یک سد انرژی سازی کوچک پایین می‌آورد. انجام سریع یک واکنش در موقعیت آزمایشگاهی به شرایط ویژه‌ای مانند دما و فشار بالا نیاز دارد. لذا باید در یاخته که شرایط محیطی در آن کاملا ثابت است و انجام چنین واکنشهایی بسیار کند است، مکانیسمی دقیق وجود داشته باشد. این عمل بوسیله آنزیمها صورت می‌گیرد.

کاتالیزورها در واکنشها بدون تغییر می‌مانند، ولی آنزیمها مانند سایر پروتئین‌ها تحت شرایط مختلف پایدار نمی‌مانند. این مواد در اثر حرارت بالا و اسیدها و قلیاها تغییر می‌کنند. کاتالیزورها تاثیری در تعادل واکنش برگشت پذیر ندارند، بلکه فقط سرعت واکنش را زدیاد می‌کنند تا به تعادل برسند. آنزیم‌ها با کاهش انرژی فعال سازی (activation) سرعت واکنش شیمیایی را افزایش می‌دهند.

آنزیمها مولکولهای پروتئینی هستند که دارای یک یا چند محل نفوذ سطحی (جایگاههای فعال) هستند که سوبسترا یعنی ماده‌ای که آنزیم بر آن اثر می‌کند، به این نواحی متصل می‌شود. تحت تاثیر آنزیمها ، سوبسترا تغییر می‌کند و به یک یا تعدادی محصول تبدیل می‌شود.

تاریخچه
کشف آنزیمها در واقع به پژوهشهای وسیع پاپن و پرسوز وابسته بود. آنان در سال 1833 موفق شدند از جو سبز شده ترکیبی را به نام مالت کشف کنند که نشاسته را به قند مبدل می‌ساخت و این ترکیب را دیاستاز نامیدند که امروزه به نام آنزیم آمیلاز معروف است. چند سال بعد شوان برای نخستین بار آنزیم پپسین را که موجب گوارش گوشت می‌شد، کشف کرد و همین طور ادامه پیدا کرد اما وکونه نخستین کسی بود که آنزیم را بجای دیاستاز بکار برد.
سیر تحولی و رشد


کلمات کلیدی : آنزیم ها
در این سایت هیچ فایلی برای فروش قرار نمی گیرد. برای پشتیبانی و خرید فایل به سایت اصلی فروشنده مراجعه بفرمائید:

لینک دریافت فایل از سایت اصلی



لینک منبع :لینک فایل آنزیم ها

لینک خرید فایل پاورپوینت در مورد آنزیم ها - xuni.ir nafise.xuni.ir/lks/13577/پاورپوینت-در-مورد-آنزیم-ها‏ - ذخیره شده باری دیگر یکی دیگر از فایل ها با عنوان پاورپوینت در مورد آنزیم ها آماده دریافت می باشد برای دانلود به ادامه پست مراجعه نمایید.لینک دانلود و خرید پایین ... لینک دانلود فایل پروژه آنزیمهای حائز اهمیت در آرد - xuni.ir pdf.xuni.ir/nef/13143/html‏ - ذخیره شده نمونه ی دیگری از مجموعه فایل ها با عنوان در حجم 54 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با فهرست موضوعات زیر: فهرست مطالبمقدمه 1فصل اول: آنزیم شناسی 3مبانی ... لینک مستقیم فایل پاورپوینت درمورد کاربرد آنزیم ها در نانوایی|ام اِی man.tehfile.ir/nef/.../پاورپوینت-درمورد-کاربرد-آنزیم-ها-در-نانوایی‏ - ذخیره شده مشخصات فایلعنوان: قالب بندی: پاورپوینتتعداد اسلاید:31 محتویاتمقدمهبهداشت و تهیه نان بدون جوش شیرین آنزیم های گندمکاربرد آمیلاز ها درسایر فرآورده های نانوایی ... پاورپوینت در مورد اصول‌ کلی‌ برخورد با مسمومیت ها – usb شو khabarfariman.ir/usb/پاورپوینت-در-مورد-اصول‌-کلی‌-برخورد-ب/‏ - ذخیره شده اصول, اصول‌ کلی‌ برخورد با مسمومیت ها, با, برخورد, پاورپوینت, پاورپوینت در مورد اصول‌ ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل ... اندازه, پاورپ, پاورپوینت در مورد روشهای اندازه گیری آنزیم و مکانیسم کاتالیز آنزیمی, ... فایل word مقاله کاربرد آنزیم ها در صنایع لبنی | 40331 files.icoac.ir/files/40331/html‏ - ذخیره شده 9 نوامبر 2018 ... بخشی از متن فایل word مقاله کاربرد آنزیم ها در صنایع لبنی : چکیده استفاده از آنزیم در صنایع مختلف غذایی کاربرد فراوان یافته است. پیشرفت ها ... فایل word پایان نامه تأثیر آنزیم بر روی کالاهای رنگرزی شده با رنگ ... papers.icoac.ir/papers/34895/html‏ - ذخیره شده 7 ا کتبر 2018 ... بخشی از متن فایل word پایان نامه تأثیر آنزیم بر روی کالاهای رنگرزی شده با رنگ مستقیم : ... سلولاز به سیستمی از آنزیم ها اطلاق می‌شود که باهم به صورت زنجیره ای عمل کرده و قادر به شکستن پلیمرهای سلولزی بسیار .... لینک کمکی ... فایل ورد Word اهمیت آنزیم های بتالاکتاماز با طیف گسترده در باسیل ... management.11thivsc.ir/Management/894693/html‏ - ذخیره شده 15 فوریه 2019 ... بخشی از متن فایل ورد Word اهمیت آنزیم های بتالاکتاماز با طیف گسترده در باسیل های انتریک گرم منفی و روش های شناسایی فنوتیپی این آنزیم ها (مقاله مروری) : سال انتشار : 1395 ... با طیف گسترده, روش های فنوتیپی. لینک کمکی ... پاورپوینت درمورد آنزیم ها - پارس پک fileset.freehost.io/wp/دانلود-فایل-پاورپوینت-درمورد-آنزیم-ها-2/‏ - ذخیره شده 13 ژوئن 2019 ... مرجع دانلود انواع فایل های دانشجویی و نرم افزار های اندروید به همراه پکیج های ... برای دانلود فایل پاورپوینت درمورد آنزیم ها روی لینک زیر کلیک کنید. فایل PowerPoint (اسلاید ها) مقاله تأثیرات استفاده از سبوس برنج ... elsevier5.cthu.ir/Elsevier5/987293/html‏ - ذخیره شده 23 آگوست 2018 ... بخشی از متن فایل PowerPoint (اسلاید ها) مقاله تأثیرات استفاده از سبوس برنج، آنزیم و پروبیوتیک بر ... این تحقیق به منظور تعیین تأثیرات استفاده از سبوس برنج، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی ... لینک کمکی ... تصاویر برای لینک فایل آنزیم ها مقاله کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی - سیویلیکا https://www.civilica.com/Paper-FITI01-FITI01_097=کاربرد-آنزیم-ها-در-صنایع-غذایی.html‏ - ذخیره شده حجم فایل: ۲۹۵.۴۳ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۶ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می ... از آنزیم ها در غلات، صنایع روغن، منعقدکردن شیر و در صنایع نشاسته استفاده می شود. ... این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد ... مقاله درباره آنزیم – unix unix.iderutconf.ir/مقاله-درباره-آنزیم/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل مقاله درباره آنزیم را مشاهده و در صورت نیاز آن را ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد ... مقدمه آنزیمها ترکیباتی هستند که می‌توانند سرعت واکنش را تا حدود 107 برابر ... مقاله بررسی روشهای تثبیت آنزیم ها، ویژگیها و مزایا - سیویلیکا https://www.civilica.com/Paper-NCFOODI21-NCFOODI21_722=بررسی-روشهای-تثبیت-آنزیم-ها،-ویژگیها-و-مزایا.html‏ - ذخیره شده رتبه: ۳ - ۱ رأی حجم فایل: ۱۵۱.۹۱ کیلوبایت (فایل این مقاله در ۵ صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد) ... این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد ... سعیدی, درنا؛ خشایار سرابندی و ندا مؤمنی، ۱۳۹۲، بررسی روشهای تثبیت آنزیم ها، ... تحقیق آنزیم های شیر abadandl.myucare.ir/abadandl/78696/html‏ - ذخیره شده 24 ژانویه 2019 ... پاورپوینت درباره کاربرد آنزیم ها در نانوایی فرمت فایل: power point (قابل ... تحقیق درباره اهمیت شیر و تقلبات شیر فرمت فایل: word (لینک ... تحقیق درباره ی بیوشیمی + دانلود فایل - کافه لینک https://cofelink.com/تحقیق-درباره-ی-بیوشیمی-دانلود-فایل/‏ - ذخیره شده اندازه گیری فعالیت آنزیمها در تشخیص کلینیکی ضروری می‌باشد. برای مثال ، سطح بعضی از آنزیمها در سرم نشانگر این است که آیا بیمار اخیرا سکته قلبی کرده است ... مقاله درمورد- آنزیم‌های بتاگلوکاناز و گزیلاناز در تغذیة طیور – display kicc-apple.ir/display/مقاله-درمورد-آنزیم‌های-بتاگلوکاناز-2/‏ - ذخیره شده لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد ... خصوصیات آنزیمها عبارتند از : -از جنس پروتئین هستند، – به عنوان کاتالیست ... پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز – transfer adlt7.ir/transfer/پاورپوینت-تولید-آنزیمی-شربت-گلوکز/‏ - ذخیره شده بررسی تولید آنزیمی شربت گلوکز,تحقیق تولید آنزیمی,تولید آنزیمی,تولید آنزیمی شربت ... دریافت از لینک پایین پاورپوینت تولید آنزیمی شربت گلوکز به همراه دانلود فایل ... پاورپوینت ویتامین ها (فصل پنجم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ). بررسی مقایسه ای تاثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی ... www.sid.ir/Fa/Journal/ViewPaper.aspx?ID=90136‏ برای بهبود کیفیت تکنولوژیک گوشت از روش های مختلفی استفاده می شود. یکی از این روش ها افزودن آنزیم های پروتئولیتیک به گوشت و ترد کردن آن و در نتیجه افزایش ... فهرست کلیه شماره ها و مقالات - دوفصل نامه علمی-پژوهشی مهندسی ژنتیک ... gebsj.ir/content/23/فهرست-کلیه-شماره-ها-و-مقالات‏ - ذخیره شده فهرست کلیه شماره ها و مقالات, :: ... برای مشاهده چکیده و دانلود فایل مقالات به آرشیو در منوی سمت راست مراجعه کنید >>>لینک مقاله‌های پژوهشی .... ۲۴۵-۲۵۶ 7- بررسی اثر سرب و کادمیوم بر رشد و فعالیت برخی آنزیم های اسفناج در شرایط کشت درون شیشه ای لینک دانلود فایل آنزیم ها در صنایع غذایی|پی اِی par.trihost.ir/post/.../لینک-دانلود-فایل-آنزیم-ها-در-صنایع-غذایی‏ - ذخیره شده دوست گرامی ،شما هم اکنون فایل با مشخصات و عنوان آنزیم,صنایع غذایی,مکانیسم عملکرد,تولید ,بازار داخلی و خارجی.