لینک فایل مقاله درباره تصفیه فاضلاب صنایع غذایی -72 صفحه word

مشخصات فایل

عنوان: تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

قالب بندی: word

تعداد صفحات: 72

 

محتویات

فهرست مطالب

 

 

بخش اول : آب و خواص آن

1-1- موجودیت آب........................ ........................................................................................1                                                                                                                                                                  

1-2- منابع آب.........................................................................................................................1                   

1-2-1- آبهای سطحی............................................................................................................2                  

1-2-2- آبهای زیر زمینی......................................................................................................2                   

1-3- خواص آبهای آشامیدنی..............................................................................................2                   

                  1-3-1- خواص فیزیکی آب...................................................................................................2

1-3-2- خواص شیمیایی آب................................................................................................3                   

1-4- سختی آب.......................................................................................................................3                   

بخش دوم: آب در صنایع غذایی...............................................................................................................4

                      2-1- مصرف آب در صنایع غذایی ....................................................................................4 

                  2-1-1- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی ..................................4

 2-3- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب ...................................................................5                

  2-3-1- میزان مصرف صنعتی آب در ایران ....................................................................6               

   2-4-  مزایای حاصل از کاهش مصرف آب ........................................................................6              

    2-4-1-  استفاده مجدد آب ...................................................................................................6             

                 2-4-2- بازچرخش یا ریسایکلینگ .....................................................................................6

2-5- انواع مصارف آب در صنایع غذایی ..........................................................................7                

    2-5-1- آب خنک سازی ..........................................................................................................8            

    2-5-1-1- انواع سیستم های خنک سازی .........................................................................8              

بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی ..........................................................................................10

 3-1- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی .......................................................................10                

                   3-1-1- صنایع تولید قند وشکر ...................................................................................11

                   3-1-2- صنایع تولید کمپوت وکنسرو ............................................................... .......12 

                   3-1-3- صنایع نوشابه سازی .....................................................................................12

                   3-1-4 صنایع لبنیاتی ....................................................................................................12

                   3-1-5- صنعت تولید روغن نباتی ..............................................................................13

                   3-1-6- کشتازگاهها ومجتمعهای تولید گوشت .........................................................14

                   3-2- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی .................................................................15

                   3-2-1- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده .................................15

                   3-2-1-1- مواد معلق ....................................................................................................16

                   3-2-1-2- املاح معدنی محلول ....................................................................................16

                   3-2-1-3- مواد آلی محلول ...........................................................................................16

                   3-2-1-4- اسیدها وقلیاها ............................................................................................16

                   3-2-1-5- مواد تولید کننده کف .................................................................................17

                   3-2-1-6- رنگ ...............................................................................................................17

                   3-2-1-7- آلودگیهای حرارتی .....................................................................................17

                   3-2-1-8- میکروارگانیسم ها .....................................................................................17

                   3-2-1-9- مواد شناور .................................................................................................18

                   3-3- استراتژی تصفیه ودفع فضولات صنعتی ......................................................18 

                   3-3-1- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری .........................................18

                   3-3-1-1- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری .........19

                   3-3-2- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی .........................................................20

                   3-3-3- تصفیه مشترک با صنایع دیگر ..................................................................20

                  3-3-4- تغییرواصلاح فرآیندهاجهت کاستن از حجم فاضلاب  غلظت آلاینده... 20

3-4- فاضلاب بهداشتی صنایع ...................................................................................21                       

بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ................................................................22

                     4-1- تصفیه فیزیکی ..................................................................................................23

                     4-1-1- آشغالگیری ...................................................................................................23

                     4-1-2- دانه گیری ......................................................................................................23

                     4-1-4- شناورسازی .................................................................................................24

                     4-1-5- حوضهای متعادل کننده یا یکنواخت ساز ...............................................24

4-2- تصفیه شیمیایی ...............................................................................................26                     

.....................................................................................................26. ph4-2-1- تنظیم                     

                     4-2-2- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم ....................................................................26

                     4-2-3- گند زدایی .....................................................................................................26

                     4-2-4- انعقاد و لخته سازی ..................................................................................27

                     4-2- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم .......................................................27

                     4-3- تصفیه بیولوژیکی .........................................................................................27

                     4-3-1- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب  .......................................................28

.......................................................................................................28BOD                     4-3-1-1-

........................................................................................................28COD4-3-1-2-                

..........................................................................................................29TSS4-3-1-3-                

.......................................................................................................29TDS4-3-1-4-                      

4-3-2- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه................................................29                     

4-3-2-1- زمان ماند هیدرولیکی...........................................................................29                     

4-3-2-2- زمان ماند میکروبی...............................................................................29                     

...................................................................................................30MLSS4-3-2-3-                      

........................................................................................................30FM4-3-2-4-                      

4-3-3- تصفیه هوازی فاضلاب.............................................................................30                     

4-3-3-1- تخلیه به آبهای طبیعی.........................................................................31                     

4-3-3-2- کاربرد فاضلاب در زمین.........................................................................32                  

4-3-3-3- برکه های تثبیت......................................................................................33                  

4-3-3-3-1- برکه های بی هوازی..........................................................................34                  

4-3-3-3-2- برکه های اختیاری.............................................................................35                  

4-3-3-3-3- برکه های هوازی................................................................................35                  

4-3-3-3-4- برکه های تکمیلی...............................................................................35                  

4-3-3-3-5- برکه های هوادهی.............................................................................35                  

4-3-3-4- صافی چکنده...........................................................................................36                  

4-3-3-5- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان.................................................37                  

4-3-3-6- سیستم لجن فعال...................................................................................37                  

4-3-4- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی............................39                  

4-3-5- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب.....................................39                  

4-3-5-1- سپتیک تانک...........................................................................................42                  

4-3-5-2- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا.......................................44                   

4-3-5-3- صافی بی هوازی...................................................................................44                  

بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی.............................................46

  5-1- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی...................46                  

 5-2- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی 47                

  5-2-1- شدت آلودگی فاضلاب خام.......................................................................47               

  5-2-2- مواد مغذی یا نوترینت ها....................................................................... 48               

5-2-2-1- بالکینگ.................................................................................................. 48                 

...................................................................................49    5-2-3- اکسیژن محلول                   

5-2-4- زمان ماند....................................................................................................50                 

  .............................................................................................................51ph5-2-5-                  

5-2-6- سمیت..........................................................................................................51                 

5-2-7- دما................................................................................................................52                 

5-2-8- اختلاط.........................................................................................................53                                  

5-2-9- میزان جریان ورودی..............................................................................54                  

5-3- پایستن فرآیند...............................................................................................54                  

 5-3-1- شاخصهای بصری...................................................................................54                 

5-4- شاخصهای آزمایشی ....................................................................................58                 

5-5- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها..............................................59                   

 5-5-1- روشهای کلی تشخیص مشکلات............................................................59                

..........................................................................................60 BOD 5-5-2- حذف کم                

5-5-2-1- حذف بارهای آلی .................................................................................61                 

5-5-2-2- مواد سمی یا بازدارنده..........................................................................62                

5-5-2-3- دماهای پایین..........................................................................................62                

افزایش زمان ماند هیدرولیکی.................................................................................63                

.......................................................................................................63MLVSS افزایش                

......................................................................................63  نامناسب PH 5-5-2-4-                 

5-5-2-5- زمان هوادهی ناکافی.............................................................................64                

..................................................................................64  ناکافیMLVSS5-5-2-6-                 

منابع........................................................................................................................... 66                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بخش اول

 

 

آب وخواص آن

 

1-1- موجودیت آب

بعد  از انسان آب شاید یکی از اجزاء بی نظیرجهان هستی  باشد. آب ازدوعنصراکسیژن و هیدروژن  تشکیل  شده است که این  دو عنصر در شرایط  معمولی  بصورت  گاز می باشند. عنصر هیدروژن قابل اشتغال می باشد د رحالی که اکسیژن برای سوختن ضروری  می باشد با این  وجود آب آتش را خاموش می کند انسان  وسایرحیوانات وهچنین گیاهان  بدون آب نمی توانند به حیات خود ادامه دهند صنایع بدون آب نمی توانند به موجودیت  خود  ادامه دهند  درعین حال آب باعث مشکلات زیادی در صنایع می شود.

در بررسی دقیق خصوصیات آب همواره سئولاتی مطرح می شود از جمله اینکه آب چیست؟ از کجا می آید؟  چگونه و در چه شرایطی باید آب را مصرف کرد؟  چگونه باید با مشکلات ناشی از آب در صنعت مواجه شد؟ سرنوشت آب مصرف شده به کجا می انجامد وبا جریان فاضلاب چه باید کرد؟

آب  ماده ای حیاتی است که حدود 60 تا 70 درصد وزن انسان رشد یافته را تشکیل می دهد و بعد از اکسیژن  مهمترین  ماده برای  زیستن  می باشد. دو سوم سطح زمین را آب گرفته است و بطور کلی می توان گفت که منابع موجود آب دو نوع است :

1- آبهای زیرزمینی

2- آبهای سطحی

بر حسب نوع منبع نوع آب و مواد موجود در آن متفاوت می باشد.

1-2-1-  آبهای سطحی

1- آبهای جوی

آب باران در پاره ای  نقاط برای مصارف عمومی مورد استفاده قرار می گیرد مناطقی که پوشیده از زمینهای آذرین ویادریاچه هایی که دراین نوع زمینها می باشند وسفره های آب دارزیرزمینی وجود نداشته باشد از آبهای جوی استفاده می شود.

2- آب رودخانه ها

رودخانه ها و نهرها  بوسیله  چشمه ها  و آبهای  جاری تغذیه می شوندآبدهی آنها  معمولا زیاد  ودر فصول مختلف دارای درجه حرارت متفاوت می باشند.

3- آب دریاچه ها و مخازن

آب  دریاچه ها  می تواند  برای  مصارف  شرب  مورد استفاده  قرا رگیرد دریاچه های مصنوعی یا مخازن آب برای مصارف شهرهای بزرگ ویا تنظیم آب مصرفی نیز بکار می روند.

4- آب دریاها

عظمت دریاها بشر را از گذشته دور به فکر استفاده از این منابع به منظور مصارف صنعتی وشرب کشانده است  ولی  می دانیم که این عمل  به  سادگی انجام پذیر نیست. آب دریاها 98 % کل آب آزاد موجود در سطح زمین است.

1-2-2-  آبهای زیرزمینی

چشمه های رگه های آبهای زیرزمینی می توانند آب خالص طبیعی را با ترکیبی  مناسب برای شرب در اختیار انسان  قرار دهند  ترکیب این آبها به صورت مختلف چون  چشمه جریان آبهای زیرزمینی سفره آبهای آبرفتی و منابع عمیق می باشند.        آلودگیها بسیار متنوعند واز منابع مختلف و به راههای گوناگون وارد آب می شوند.

علت آلودگی هر چه  باشد  آب  را هنگامی آلوده  می نامیم  که میزان مواد خارجی موجود  در آن به اندازه ای باشد که استفاده از آن سبب بروز اثرات زیان آور به راههای  مختلف  گردد.

خواص آب به دو دسته فیزیکی وشیمیایی تقسیم می گردد:

1-3- خواص آبهای آشامیدنی

1- خواص فیزیکی آب

2- خواص شیمیایی آب

1-3-1- خواص فیزیکی آب

خوش طعم وخوش بو بودن آب دلیل برخوبی آن نمی باشد.چنانچه آبی ممکن است خوش طعم وخوش بو باشد منتهی قابل نوشیدن نباشد به طورکلی چهار حس انسان در مورد خواص فیزیکی آب قضاوت می کنند:

1- حس بینایی (برای تشخیص رنگ وکدری )

2- حس چشایی ( برای تشخیص مزه )

3- حس بویایی ( برای تشخیص بو )

4- حس لامسه ( برای تشخیص حرارت آب )

 

 

1-3-2- خواص شیمیایی آب

خواص شمیایی آب  با آزمایشهایی که روی  آن انجام می گیرد مشخص می گردد. مهمترین  خواص شیمیایی آب عبارتند از:

1- خاصیت اسیدی و بازی

2- قدرت اسیدی

3- قدرت قلیایی

4- کربناتها

5- بی کربناتها

6- هیروکسیدها مثل سود و آهک

1-5- سختی آب

سختی آب مربوط به املاح خاصی است که در آب وجود دارد مانند بیکربنات کربنات کلرید سیلیکات ونیترات که بصورت محلول در آب وجود دارند.

سختی  کل  شامل سختی موقت  یا سختی کربناتی  به اضافه سختی دائم یا سختی غیر کربناتی است. سختی آب در اثر جوشاندن آب ته نشین می شود وجرم داخل ظرف را تشکیل می دهد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بخش دوم

 

آب در صنایع غذایی

 

 

2-1- مصرف آب در صنایع غذایی

استفاده از آب در تمام صنایع وبه ویژه صنعت غذایی امری رایج بوده وبدون حضور این ماده حیاتی انجام فعالیتهای صنعتی غیر ممکن خواهد بود.مثالهای ارائه شده در زیر نمونه هایی ازاهمیت آب درعملیات کارخانه های صنعتی است.

1- تولید کاغذ منسوجات و همچنین مواد غذایی

2- انتقال مواد اولیه (چغندر شستشوی خاکستر و رسوبات زائد کوره های بلند ذوب آهن)

3- آبکشی وشستشو در صنایع (لبنیات نوشابه سازی داروسازی وآبکاری)

4- سرد کردن محصولات (صنایع آبکاری)

5- تهویه مطبوع ودهها مصرف دیگر

مقدارمصرف آب با توجه به فرآیند تولید وسطح فن آوریهای مورداستفاده درهرواحد صنعتی متفاوت می باشد.

موارد اصلی استفاده های آب در صنعت را می توان به صورت ذیل خلاصه کرد

- تولید انرژی از طریق تهیه بخار

- انتقال حرارت

- انتقال وجا به جا کردن مواد خام یا محصولات زائد

- فعالیتهای مکانیکی

- تولید محصول

2-2-1- آلوذگیهای ناشی از مصرف آب در فرایندهای صنعتی

از آنجا که آب حلال خوبی در طی تماس با مواد آنها را در خود حل کرده و همچنین قادر است مواد معلق ریز ونامحلول را نیز با خود نماید به همین دلیل درآب مصرف شده هرفرآیند صنعتی تغییراتی حاصل می شود که ممکن است فیزیکی شیمیایی ویا بیولوژیکی باشد . نمونه های زیر مواردی از این تغییرات می باشند :

الف- افزایش دما

ب- انحلال گازها گردوغبار یا محصولات شیمیایی ویا بلعکس حذف گازها

ج- سوسپانسیون شدن انواع ذرات

د- انحلال ترکیبات آلی و معدنی مختلف

ه- ورود روغن گریس ومواذ نرم کننذه مورد استفاده در صنعت

1-3- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب

طی قرن گذشته رشد عظیمی درمصرف آب فرآیندهای صنعتی روی داده است. بر اساس بررسیهای

انجام شده علت اصلی افزایش مصرف آب صنعتی آب تا سال 1349 افزایش تولید بود بعدازسال 49 این روند شروع به تنزل نموده وحتی دربرخی موارد مصرف آب کاهش یافت  دلایل کاهش مصرف می تواند به صورت زیر خلاصه شود:

1- محدودیت منابع آب وافزایش میزان آلودگی در اثر ورود فاضلابهای صنعتی

2- افزایش هزینه تولید آب از جمله هزینه پمپاژ وتصفیه به دلیل آلودگی بالاتر

3- افزایش هزینه تصفیه فاضلاب تولید شده در صنایع به دلیل فشارهای سازمانهای دولتی

4- تغییر و به کار گیری فن آوریهای نوین و پیشرفته تولیدی در صنعت

در زمینه کاهش مصرف آب در صنعت باید به این مساله توجه داشت که مصرف ویژه آب در واحد تولید برای هرصنعت به طورچشمگیری از یک کشور به کشور دیگر واز یک ناحیه به ناحیه دیگردر در همان کشور متفاوت است . به عنوان مثال میزان مصرف آب به ازای هر تن محصول تولید شده روغن نباتی درکارخانه ای واقع در تهران وکارخانه ای دیگردر یکی ازاستانهای کشورمتفاوت است این تفاوتها  به انتخاب فناوری نوع  آب وهوا در دسترس بودن آب  و بسیاری ازعوامل دیگربستگی دارد .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2-3-1- میزان مصرف صنعتی آب در ایران

  در جدول میزان مصرف سالیانه آب در بخشهای مختلف ارائه شده است.

 

درصد نسبت به کل

منابع قابل بهره برداری

درصد نسبت به

کل مصرف

میلیارد متر مکعب

در سال

بخش

مصرف کننده

شماره

  1. 4
  2. 2
  3. 4
  

کشاورزی

1

  1. 6
  2. 8
 

4

شرب شهری

2

  1. 7

1

  1. 8

شرب روستایی

3

  1. 7

1

  1. 8

صنعتی

4

  1. 4

100

83

جمع کل

5

                

2-4- مزایای حاصل از کاهش مصرف آب

کاهش مصرف آب در صنایع از هر طریقی که امکان پذیر باشد مناف فراوانی را برای خود صنعت و هم برای جامعه و اقتصاد کشور دربرخواهد داشت.اگر صنعتی میزان آب خود را کاهش دهد آنگاه :

 - با کاهش مصرف آب در صنعت آب بیشتری برای استفاده شرب وکشورزی در دسترس خواهدبود

- هزینه های برق مصرفی جهت پمپاژ آب وتصفیه خانه و همچنین میزان مواد شیمیایی مصرف شده ودر نتیجه هزینه تصفیه فا ضلاب کاهش خواهد یافت.

- با کاهش مصرف آب از حجم فاضلاب تولید شده نیز کاسته شده ودر نتیجه هزینه تصفیه فاضلاب کاهش خواهد یافت.

- با کاهش تخلیه فاضلاب آ لوده  صنایع منابع آبی در برابر ورود انواع آ لودگی محافظت  شده و در نتیجه کیفیت خود را برای بهترین مصرف حفظ خواهد کرد.

2-4-1-استفاده مجدد آب

استفاده  مجدد آب در صنعت به فرآیندی اطلاق می شود که  توسط  آن آب استفاده شده در یک  فرآیند صنعتی دوباره درفرآیندی دیگرمصرف می شود.این امرمشروط براین است که الزامهای کیفی برای فرآیند دوم رعایت شده باشد باید توجه داشت که استفاده مجددتنها محدود به این امرنبوده وزمینه های  گوناگونی برای آن  وچود دارد که کارخانه های صنایع  غذایی می توانند بر روی آن برنامه ریزی نمایند تا میزان مصرف آب واحد صنعتی کاهش یابد.

 

 

                                                            آب خام

      

                  فرآیند2                          تصفیه                                 فرآیند1

                                                                                                                        

 

 

2-4-2- باز چرخش یا ریسایکلینگ

 بازچرخش به مفهوم استفاده از پساب یک فرآیند صنعتی برای ورودی همان فرآیند است .دراین حالت آب مصرف ش

کلمات کلیدی : مقاله درباره تصفیه فاضلاب صنایع غذایی,راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی,علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی,انواع سیستم
در این سایت هیچ فایلی برای فروش قرار نمی گیرد. برای پشتیبانی و خرید فایل به سایت اصلی فروشنده مراجعه بفرمائید:

لینک دریافت فایل از سایت اصلی



لینک منبع :لینک فایل مقاله درباره تصفیه فاضلاب صنایع غذایی -72 صفحه word

فایل مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی pack1.gstudio.ir/file-14342.html‏ هم میهن گرامی به صفحه اختصاصی مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی خوش آمدید. ... چنانچه درباره فایل مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی سوالی دارید، با من می توانید از ... برای مشاهده ادامه توضیحات روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید. ... قابل ذکر است که مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی در قالب یک فایل WORD و در 71 صفحه است. مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی – document - kicc مقاله kicc-apple.ir/document/مقاله-تصفیه-فاضلاب-صنایع-غذایی/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی را مشاهده و در ... فرمت : WORD تعداد صفحه :73 فهرست مطالب بخش اول : آب و خواص آن 1-1- موجودیت ... تحقیق درباره گزارش کار آموزی شرکت توزیع برق لینک دانلود و خرید پایین ... فایل ورد درباره تصفیه آب و فاضلاب iran1398.elmejorhosting.online/single-post.php?id=2657‏ - ذخیره شده فایل ورد درباره تصفیه آب و فاضلاب گزارش کارآموزی تصفیه خانه فاضلاب اهواز ... آب در تصفیه خانه در قالب ورد و در ۸۹ صفحه قابل ویرایش آماده دانلود شده خانه درباره ما ... آب و فاضلاب دکتر چالکش امیریکتاب اصول تصفیه آب و فایل ورد تحقیق در مورد ... با آب و فاضلاب گسترش زیادیپروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی دانلود ... لینک مستقیم دانلود تحقیق در موردروشهای تصفیه فاضلاب صنعتی|اِل اُ load.xteach.ir/.../دانلود-تحقیق-در-موردروشهای-تصفیه-فاضلاب-صنعتی‏ - ذخیره شده جوینده گرامی در این پست شما فایل با عنوان نام فایل : روشهای تصفیه فاضلاب ... صفحه/اسلاید : 50حجم : 4 مگابایت* روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی) در صنایع غذایی ) * تعریف فاضلاب انواع فاضلاب و ویژگیهای آن انواع روشهای تصفیه فاضلاب ... دانلود مقاله/پایان نامه آماده درباره نقشه کشی صنعتی با فرمت word-ورد 83 صفحه دانلود ... مقاله درمورد. آب و تصفیه – element - mizban مقاله html.mizbang.ir/element/مقاله-درمورد-آب-و-تصفیه-2/‏ - ذخیره شده 13 آوریل 2018 ... Home » مقاله درمورد. ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 89 آب و تصفیه آب انبار در کشورهای یونان و روم نیز از این شیوه برای ذخیره آب استفاده می‌شد. .... کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل دانلود تحقیق صنایع مواد غذایی را مشاهده و در صورت نیاز آن را دریافت ... پاورپوینت درباره مقاله ارائه سیستم های یکپارچه و پیش ساخته نوین ... bokeh-studio.ir/accept/پاورپوینت-درباره-مقاله-ارائه-سیستم-ها/‏ - ذخیره شده کاربر محترم میتوانید مشخصات فایل پاورپوینت درباره مقاله ارائه سیستم های ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ... کمی و کیفی فاضلاب نظیر دبی کم و نوسانات بالای آن –ضرورت ویژه تصفیه فاضلاب ... فایل پاورپوینت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی را مشاهده و در ... دانلود فایل گزارش کارآموزی شرکت پتروشیمی رازی واحد تصفیه آب ... seo-websites.ir/.../دانلود-فایل-گزارش-کارآموزی-شرکت-پتروش-3/‏ - ذخیره شده 23 آوریل 2018 ... Home » دانلود فایل گزارش کارآموزی شرکت پتروشیمی رازی واحد تصفیه آب . ... Next: دانلود فایل گزارش کارآموزی پروسه تولیدات صنایع غذایی و آزمایشگاهی . ... تحقیق در مورد بن سای آمیزه ای از هنر و باغبانی ,بن سای آمیزه ای از هنر و ... انعطاف پذیری 18 ص لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و… [PDF] PDF: تحقیق تصفیه آب با استفاده از فناوری نانو | cut cut.cd34.ir/cut/6694/pdf‏ 21 آوریل 2018 ... ﻓﺮﻣﺖ ﻓﺎﯾﻞ: word (ﻟﯿﻨﮏ داﻧﻠﻮد ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺻﻔﺤﻪ) ﺗﻌﺪاد ﺻﻔﺤﺎت 12 ﺻﻔﺤﻪ. ﭼﮑﯿﺪه: ... If your information about ﺗﺤﻘﯿﻖ ﺗﺼﻔﯿﻪ آب ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻓﻨﺎوری ﻧﺎﻧﻮ is incomplete, please come .... :[2017-10-21] ﺗﺤﻘﯿﻖ در ﻣﻮرد ﻧﻘﺶ ﻓﻨﺎوری ﻧﺎﻧﻮ در ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ ﻧﻘﺶ ﻓﻨﺎوری ﻧﺎﻧﻮ در ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ q. تحقیق تاریخچه شرکت آب مشهد firedl.myucare.ir/firedl/31924/html‏ - ذخیره شده 4 آوریل 2019 ... لینک مرتبط » تحقیق تاریخچه شرکت آب مشهد ... تحقیق درباره تصفیه آّب فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 147 در ... تاثیر تبلیغات بر فروش شرکت های صنایع غذایی مشهد، در قالب word و در 31 صفحه، قابل ... چند فایل خوب و مفید درباره آب و فاضلاب - سایت بهداشت محیط ایران www.environmentalhealth.ir/چند-فایل-خوب-و-مفید-درباره-آب-و-فاضلاب‏ - ذخیره شده - مشابه در فرمت ورد (doc). لینک دانلود ... دانلود مقاله حذف مواد مغذی و استفاده مجدد از فاضلاب تصفیه شده شهری. (تصفیه آب و ... لینک کمکی دانلود :http://hesanoco.persiangig. com/document/Code520.pdf ... جزوه کامل پاورپوینت 210 صفحه ای تصفیه آب و فاضلاب امیر رضا ..... دو فایل در مورد تقلبات مواد غذایی و بسته بندی غیر بهداشتی خرما. تحقیق در مورد شیمی سالانه – پرشیا پروژه edupconf.ir/تحقیق-در-مورد-شیمی-سالانه/‏ - ذخیره شده لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل : word (..doc) ( قابل ... درس صفحه 1 نکاتی در مورد نمره مستمر و آزمون بنیاد 2 منابع آب – چرخه آب – واحد های اندازه ... ب سخت – نرم کردن آب 38-36 4 تصفیه آب شهری – تصفیه فاضلاب شهری 43-38 5 هوا کره ... پاورپوینت در مورد پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک. مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی – menu 728irancell.ir/menu/مقاله-تصفیه-فاضلاب-صنایع-غذایی/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی را مشاهده و در ... فرمت : WORD تعداد صفحه :73 فهرست مطالب بخش اول : آب و خواص آن 1-1- ... پاورپوینت درباره آریتمی های قلبی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی ... تحقیق در مورد صدور گاز – لمس - مقاله manano.ir/touch/تحقیق-در-مورد-صدور-گاز/‏ - ذخیره شده 27 سپتامبر 2018 ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد صفحه : 14 صفحه ... تحقیق در مورد روشهای بازاریابی برای محصولات صنایع غذایی 41 ص 41, بازاریا, بازاریابی, برای, ... تحقیق در مورد تصفیه آب 120 ص 120, آب, تحقیق, تحقیق در مورد تصفیه آب 120 ص, ... گزارش کارآموزی واحد تصفیه آب و پساب – یوتیلیتی 1 – track - مقاله manano.ir/track/گزارش-کارآموزی-واحد-تصفیه-آب-و-پساب-یو/‏ - ذخیره شده 2 ا کتبر 2018 ... دانلود پاورپوینت ایمنی مواد غذاییدانلود پاورپوینت ایمنی مواد غذایی 37 اسلاید. ... تحقیق درباره نیاز های انسانلینک خرید در پایین صفحه قرار دارد. ... معار ف اسلامی 31 صفرمت فایل: ورد - Word کتاب سبز - قابل ویرایش ) تعداد صفحه ... قابل ویرایشتعداد اسلاید: 45 نحوه دسترسی : دریافت لینک دانلود بلافاصله پس از ... تحقیق در مورد آلودگی خاک – usb شو khabarfariman.ir/usb/تحقیق-در-مورد-آلودگی-خاک/‏ - ذخیره شده لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد صفحه : 2 صفحه ... ترکیبات سربی و مسی سرو کار دارند ویا فاضلاب هایی که از پالایشگاه ها تصفیه نفت حاصل می شود . ... مواد پلاستیکی و مواد غذایی خارج می گردد ب- آلودگی خاک از طریق زباله و فاضلاب های شهری : زباله های ... دانلود رایگان تحقیق کاربرد نانوتکنولوژی - Google Groups https://groups.google.com/d/msg/filephy/.../ZyNCsyvLCAAJ‏ - ذخیره شده 24 ا کتبر 2017 ... دانلود رایگان تحقیق در مورد کاربرد فناوری‌ نانو در تصفیه آب ... دانلود رایگان متن کامل مقاله PDF 7 صفحه سال انتشار : 2015 دانلود ... تحقیق درباره تکنولوژی نانو - دانش فایل ... دانلود مقاله نانو تکنولوژی و صنایع غذایی - ایران مقاله |دانلود . ... لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده ... مقاله آب و فاضلاب – mask پروژه designihaa.ir/مقاله-آب-و-فاضلاب/‏ - ذخیره شده لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد صفحه : 8 صفحه ... را به طریق بهداشتی جمع آوری , تصفیه و مجددا” به گردش آب در طبیعت برگرداند . همانطور که می دانید فاضلابها مقدار زیادی مواد خارجی دارند یا فاضلاب خانگی که از تهیه غذا , نظافت منزل , شستشوی و فضولات بدن ... پاورپوینت در مورد فاضلاب های صنعتی و تصفیه فاضلاب – نانو فایل nanotour.ir/پاورپوینت-در-مورد-فاضلاب-های-صنعتی-و-تص/‏ - ذخیره شده پاورپوینت در مورد فاضلاب های صنعتی و تصفیه فاضلاب ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل ... بندی : ووردنوع فایل : word (.. doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد صفحه : 3 صفحه ... تحقیق در مورد فساد مواد غذایی. فرآوری مواد معدنی دفترچه راهنما pdf دانلود 4shared دانلود رایگان https://cienciaydesarrollo.mx/Sand-Maker/06-Thu/24653.html‏ - ذخیره شده یکن ویبره صفحه نمایش ... دانلود پروژه و پایان نامه کامل ارشد شیمی کاربردی درباره تصفیه آب و پساب های صنعتی در قالب نرم افزار word قابل ویرایش تعداد صفحات صد و هجده صفحه . ... برای دانلود رایگان فایل روی لینک دانلود کلیک کنید. .... دانلود دفترچه راهنما برای جمع از سنگ و مواد معدنی مقاله درباره سنگ ها و انواع آن برای دانلود ... دانلود ترجمه مقاله تصفیه فاضلاب روغن زیتون با سیستم الکترولیز ... https://tarjomefa.com/تصفیه+فاضلاب+روغن+زیتون+سیستم+الکترولیز‏ - ذخیره شده گروه آموزشی ترجمه فا اقدام به ارائه ترجمه مقاله با موضوع ” تصفیه فاضلاب روغن زیتون ... فایل ورد نموده است که شما عزیزان میتوانید پس از دانلود رایگان مقاله انگلیسی و ... تعداد صفحات مقاله انگلیسی, ۸ صفحه با فرمت pdf ... لینک مقاله در سایت مرجع, لینک این مقاله در نشریه Elsevier ... مشخصات و وضعیت ترجمه فارسی این مقاله (Word). دانلود رایگان جدیدترین مقالات ترجمه شده فارسی با فرمت pdf - ترجمه فا https://tarjomefa.com/لیست-مقالات-انگلیسی-با-ترجمه-رایگان-برای-دانلود‏ - ذخیره شده فهرست مقالات انگلیسی ترجمه شده رایگان رشته های مدیریت حسابداری اقتصاد برق ... تفحص عمیق تر یا گردآوری مطالب بیشتر درباره اندازه گیری تلویحی در مدیریت ..... الگوریتم قطره های آب هوشمند بر اساس انتخاب و ترکیب خدمات در معماری مبتنی بر .... تحلیل رفاه با تغییر قیمت مواد غذایی: تحلیل ناپارامتری ممنوعیت صادرات بر ... دانلود فایل تحقیق و مقاله درباره آب شیرین کن دریایی fileset.freehost.io/wp/دانلود-فایل-تحقیق-و-مقاله-درباره-آب-شی-7/‏ - ذخیره شده 25 ژوئن 2019 ... مرجع دانلود انواع فایل های دانشجویی و نرم افزار های اندروید به همراه پکیج های آموزش ... عنوان : تحقیق و مقاله درباره آب شیرین کن دریایی تعداد صفحات :۵ صفحه عکس : ندارد شماره ... آب شیرین و سالم جهت صنایع و بخش خانگی باشد های زیر زمینی و ... استفاده از تقطیر و اسمز معکوس از مهمترین روش های تصفیه آب دریا هستند . 230 – تحقیق آماده با موضوع انواع سد و مشخصات آنها – تعداد صفحات – 16 sedayepooya.ir/.../230-تحقیق-آماده-با-موضوع-انواع-سد-و-مشخصات/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل 230 – تحقیق آماده با موضوع انواع سد و ... آناتومی گوش لینک پرداخت و دانلود *پایین مظلب* فرمت فایل:word(قابل ویرایش و آماده ... عزیز میتوانید مشخصات فایل پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی را مشاهده… دانلود ویرایش جدید فایل مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی | 14746 ... newedit42.artcover.ir/filpada_newedit/14746/html‏ - ذخیره شده تاریخچه تصفیه خانه های آب تهران، فرآیند تصفیه آب و شرح مراحل و تاسیسات تصفیه آب | WORD | بهینه سازی فعالیت میکروارگانیسمها در تصفیه فاضلاب | WORD ... علوم و صنایع غذایی ایران: سامانه نشریات دانشگاه تربیت مدرس fsct.modares.ac.ir/‏ - ذخیره شده - مشابه نشریه علوم و صنایع غذایی ایران یکی از نشریات انتشارات دانشگاه تربیت مدرس ... این مجله مقالات اصیل تحقیقی در زمینه علوم و صنایع غذائی و موضوعات مرتبط در این ... لینک دانلود فایل تحقیق در مورد تصفیه بیولوژیکی پسآب صنعتی ... pdf.xuni.ir/.../تحقیق-در-مورد-تصفیه-بیولوژیکی-پسآب-صنعتی-در-پتروشیمی-آبادان-31-ص-‏ - ذخیره شده نمونه ی دیگری از مجموعه فایل ها با عنوان تحقیق در مورد تصفیه بیولوژیکی پسآب ... نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت ). تعداد صفحه : 31 صفحه ... در کل مواد جامد عبارت است از تمامی موادی که به شکل پسمانده تبخیر فاضلاب در دمای 103 ... ارزیابی سیستم مدیریت ایمنی در کنترل پسماندهای الی در صنایع غذایی گوشتی بررسی و ... مقاله در مورد تصفیه فاضلاب taktafile.co.nf/pro_post_1.php?id=2659‏ - ذخیره شده برای دانلود رایگان در مورد تکتا فایل کلیک کنید و وارد سایت شوید. ... فاضلاب صنعتیپکیج تصفیه مقالاتتخصصیپژوهشصنعتآبدر این صفحه ... ترکیبی فاضلاب آرشیو مقالات پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی رسا ... این وبسایت توسط سایت یکتا فایل طراحی و اجرا شده است برای دیدن وبسایت اصلی ما به لینک زیر ... لینک فایل تحقیق در مورد تصفیه بیولوژیکی پسآب صنعتی در ... kh57.ydlteach.ir/.../لینک-فایل-تحقیق-در-مورد-تصفیه-بیولوژیکی-پسآب-صنعتی-در-پتروشیمی-آبادان-31-ص‏ - ذخیره شده دوست گرامی،در این پست توضیحات در مورد لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد صفحه : 31 ... بهترین فایل پروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی | 17718 | best best.jazagolestan.ir/fp_best-634/17718/html‏ - ذخیره شده با سلام بر شما. این صفحه بهترین فایل با عنوان پروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی را برای شما ارزانی داشته است. تحقیق تصفیه فاضلاب سپتیک تانگ | WORD ... کارآموزی در موسسه رازی - هات گرام hotgram.rozblog.com/post/3703‏ - ذخیره شده 13 ساعت قبل ... شما می توانید فایل کارآموزی در موسسه رازی را به صورت امن و به آسانی از این ... فروش اینترنتی مقالات با عنوان کارآموزی در موسسه رازی به صورت آنلاین.