لینک فایل مقاله درباره تاج محل - 41 صفحهword

مشخصات فایل

عنوان: مقاله درباره تاج محل 

قالب بندی: word

تعداد صفحات: 41

 

 

محتویات

تاج محل؛ ایده ای از قدرت و زیبایی یا نمادی از بهشت

معرفی اجمالی  ری و فهرست آثار تاریخی - فرهنگی آن  

روش بررسی

فلات مرکزی ایران

موقعیت شهرسازی ری

منابع طبیعی

مهمترین رودخانه هایی که در محدوده شهرستان ری جریان دارند عبارتند از

اقتصاد

تقسیمات سیاسی

بخش فشاپویه

بخش کهریزک

بخش مرکزی

ری در سیر تاریخ

میرزا حسن خان جابرانصاری که از معمران اصفهان و آگاه بتاریخ و تغییرات مبانی آن سامان بوده راجع باین کاخ چنین نوشته است:

 

 

 

 

تاج محل؛ ایده ای از قدرت و زیبایی یا نمادی از بهشت

گروه فرهنگ، کیان مهر احمدی_همایش «باغ های ایران و هند» با حضور تعداد زیادی از اساتید، دانشجویان معماری و علاقمندان به تاریخ ،روز یکشنبه 19 مهرماه به همت دفتر پژوهشهای فرهنگی در سالن گفت و گو خانه هنرمندان گشایش یافت.

در این همایش دکتر ناصر تکمیل همایون ، استاد تاریخ دانشگاه شهید بهشتی و مدیر گروه تاریخ دفتر پژوهش های فرهنگی درباره روابط تاریخی ایران و هند سخن گفت.سپس پروفسور «ابا کخ» از آْلمان درباره تاج محل سخنرانی کرد. با اینکه در ابتدا قرار بود دکتر حسین سلطان زاده رئیس دانشکده معماری قزوین و سردبیر فصلنامه فرهنگ و معماری در این نشست درباره «باغ مزار های ایران» سخنرانی کند اما عملا به دلیل طولانی شدن سخنرانی«ابا کخ» وی فقط کلیاتی از بحث خود را ارائه و شرح مفصل آن را به حلسه دیگری موکول کرد.

استقبال از این همایش آن قدر زیاد بود که تعداد زیادی از دانشجویان تا آخر همایش روی زمین نشسته بودند.  دکتر تکمیل همایون در ابتدای سخن ، کشورهایی را که با ایران رابطه فرهنگی دارند به سه قسمت تقسیم کرد و درباره هر یک گفت:یک سری کشورهایی هستند که تاکنون با آنها هیچ رابطه فرهنگی نداشته ایم و تازه در آغاز راه هستیم مانند برزیل یا آرژانتین.دسته دوم کشورهایی هستند مثل تاجیکستان و افغانستان که ما با آنها اشتراکات فرهنگی زیادی داریم و گویی قرن ها با هم در یک فرهنگ زندگی کرده ایم. دسته سوم کشورهایی هستند که ما از گذشته با آنها داد و ستد فرهنگی داشته ایم ولی نه مثل تاجیکستان و افغانستان به ما نزدیکند نه مثل برزیل از ما دورند که این دسته شامل کشورهایی چون هند و چین می شود.

این استاد تاریخ درادامه برای تبیین بیشتر نوع رابطه ایران وهند به تاثیر گذاری فرهنگ و زبان

فارسی بر هندی ها اشاره کرد و گفت:شما به نام باغ های هندی نگاه کنید. جهان آرا، نورافروز، فرح بخش، آرامگاه همایون، باغ انگوری، انگوری باغ، چهلستون، هشت بهشت.......وقتی نام باغ های هند این اسامی باشد آن وقت ببینید از لحاظ معماری و باغ سازی چه تاثیراتی از ما گرفته اند. وی با اشاره به لشگرکشی های سلطان محمود غزنوی به هند، این نوع ایجاد رابطه را «تماس بدی» خواند و گفت هیچ کس از طریق جنگ نمی تواند چیزی را به ارمغان ببرد اما در کنار این برخورد هی نظامی و سیاسی، عرفان و تصوف ایران نیز به هند راه پیدا کرد و هند چون مثل ایران مایه عرفانی داشت توانست عرفان اسلامی را بپذیرد و از آن تاثیر بگیرد.

پروفسور« اباکخ»خانم دانشمند آلمانی که مدت بیست سال است درباره باغ های هند و مخصوصا تاج محل تحقیق می کند نفر بعدی بود که میکروفون را به دست گرفت. وی در آغاز شرح مفصلی درباره تاج محل داد و گفت: تاج محل یکی از باارزشترین و زیباترین ساختمان های مقبره گون است که امپراطور شاه جهان پنجمین پادشاه سلسله مغول(تیموریان) به عنوان آرامگاه برای همسرش ممتاز محل ساخته است.او که به زبان آلمانی سخن می گفت و سخنانش به فارسی ترجمه میشد در ادامه به این نکاه اشاره کرد که در عصر استعمار افراد زیادی از این محل دیدن کرده اند و مخصوصا در قرون 18 و 19 این بنا خیلی مورد توجه بوده است. بنا به نظر کخ ، تاج محل نه فقط یک مقبره که نماد و سمبلی از اهمیت و قدرت حکومت مغول بوده است.

بنای تاج محل از یک ساختمان سفید اصلی و دو ساختمان قرمز کوچک تر که در دو طرف بنای اصلی ساخته شده اند تشکیل شده است. کخ گفت که از حدود بیست سال پیش که مطالعه

تاج محل را آغاز کرده به این نتیجه رسیده که « برای درک بهتر معماری این بنا باید این ساختمان را در تمامیت خودش ببینم نه قطعه قطعه.» در حالی که همیشه تاکید محققان روی ساختمان اصلی که سفید رنگ است متمرکز می شده است.

قسمت های زیادی از تاج محل اکنون از بین رفته است. آن چه که امروز باقی مانده یک باغ اصلی است به نام چهار باغ و ساختمان سفید مقبره که انگار روی یک سکو قرار گرفته و به رودخانه جامو مشرف است.پروفسور آلمانی تاکید کرد که قرار گرفتن ابن بنا کنار رودخانه نکته بسیار مثبتی برای آن است چون هم منظره جالبی دارد و هم اینکه رودخانه به انسان آرامش می دهد.

بنا به نظر کخ چهار باغی را که اطراف تاج محل قرار گرفته، می توانیم به چهار سوق های بازار تشبیه کنیم که دو راسته از دو طرف پیش می آیند واین چهارسوق ها را قطع می کنند.وی گفت که ممکن است در گذشته در این منطقه کاروانسرا یا بازاری نیز موجود بوده اما هنوز قطعیت این مسئله برای او کاملا روشن نیست.

وی تاکید کرد که ابن بنا فقط یک مقبره نیست بلکه مجموعه ای است از بازار، کاروانسرا، باغ و مقبره که با وجود عملکردهای متفاوت و مختلف هر یک از این بناها، تمامی آنها خیلی خوب طراحی شده اند.

کخ که برای درک بهتر سخنرانی اش مجموعه متنوعی از تصاویر و نقشه های تاج محل و ساختمان های اطرافش را نشان می داد به بناهای دوطرف ساختمان اشاره کرد .

این بناها به نام قلعه سرخ شهرت دارند. وی ضمن نشان دادن تصاویری از جزئیات هر کدام

از بناها ، هارمونی، نظم، تناسب و قرینه سازی آنها را ستود. در این ساختمان ها سه نوع ستون به اسم ستون «سرو اندام»، ستون «هندسی» و ستون «طبیعی» به کاررفته است.

رنگ های به کار رفته در ساختمان اصلی سفید و رنگ ساختمان های طرفین قرمز است. کخ گفت که استفاده از دو رنگ یکی از خصوصیات معماری عصر مغول است که بهترین جلوه اش

در تاج محل بروز کرده است.

وی بانشان دادن کنده کاری ها، نقوش به کار رفته در« مقبره» ممتاز محل و آیات قرآنی که بر روی مقبره حک شده، این بنا را ساختمانی با تزئینات جالبی در خور یک مقبره و «خیلی احساس گرایانه» توصیف کرد و آن را ایده ای از قدرت و زیبایی و نمادی از بهشت خواند.
دکتر سلطان زاده، آخرین سخنران این همایش در سخنان کوتاه اما موجزی به پیشینه باغ مزار های ایرانی اشاره کرد و در ابتدا گفت: در آیین زرتشت، دفن اجساد مکروه بود و زرتشتیان مردگان خود را دفن نمی کردند. بنابراین زرتشتیان نه تنها مقبره ای برای خود نساختند بلکه پادشاهان ساسانی هر آنچه مقبره بود به غیر از آرامگاه کوروش را از بین بردند.آن هم به این دلیل که گمان می کردند مقبره مادر حضرت سلیمان است. با این حال چون در ایران اقوام مختلفی زندگی می کردند که اجساد خود را دفن می کردند آرامگاه هایی هم در یافته های باستانشناسی به چشم می خورد. فردوسی در بیتی به باغ مزار اشاره می کند و می گوید:

به باغ اندرون دخمه ای ساخته/ سرش را به آن اندر انداخته در سفرنامه های تاریخی هم اشاره شده که پیرامون آرامگاه کوروش ، حیاط محصوری وجود داشته.از سوی دیگر هرودوت نیز به باغ هایی اشاره می کند که به عنوان آرامگاه مورد استفاده قرار می گرفته است. با این تفاصیل این سوال پیش می آید که پیشینه تاریخی این باغ مزار ها در ایران به کجا می رسد؟

وی در پاسخ به این سوال گفت: هخامنشیان بخش عمده ای از فرهنگ و هنرشان را مدیون عیلامی ها بودند و در امور مختلف از آنها اقتباس می کردند. از آنجا که در عیلام مقبره و باغ مزار وجود داشته می توانیم سنت باغ مزار را به عیلامی ها منتسب کنیم. این استاد معماری سپس به دوران پس از اسلام اشاره کرد و گفت با وجود اینکه باغ مزار های هندی تحت تاثیر فرهنگ ایرانی ساخته شده اند اما این سوال به جاست که چرا چنین باغ مزارهایی در ایران وجود ندارد؟ برای اینکه تا سه قرن پس از اسلام ساختن بنایی بر روی مقبره مکروه شناخته می شد و از قرن سوم به بعد است که شاهد مزار های یادمانی مثل گنبد قاموس یا مقبره سلطان سنجر هستیم.

سلطان زاده تاکید کرد: دوره غزنوی دوره بروز ملی گرایی در ایران است و انعکاس این ملی

گرایی در معماری هم دیده می شود، مثل طرح چهار ایوانه که در مساجد و کاروانسراهای آن دوره به چشم می خورد. از دوره ایلخانی این مزارها اهمیت پیدا می کنند و از دوره صفویه شاهد ساخته شدن مجموعه مزار هایی هستیم که داخل یک گورستان هستند.

وی درباره تداوم نداشتن باغ مزارها در ایران به اعتقادات مذهبی اشاره کرد و گفت: در ایران؛ بزرگان، شاهان و خوانین همیشه تمایل داشته اند کنار مزارهای مقدس دفن شوند نه در یک باغ مزار بزرگ و شاید این مسئله یکی از علت های این انقطاع تاریخی باشد.

معرفی اجمالی  ری و فهرست آثار تاریخی - فرهنگی آن  مطالعه و جمع آوری اطلاعات باستانشناختی از آثار محدوده ری از گذشته مورد توجه بوده است که به دلایل مختلف ازجمله نبودن برنامه مدون و جامع برای این مهم به اجرا در نیامده است . از سال 1312-1315  ه.ش که اولین دوره حفاریهای علمی باستانشناختی توسط دکتر اریک اشمیت در چشمه علی ری انجام شد تا حدود سالهای 6-1375 ه.ش که چندین حفاری دگر توسط باستانشناسان ایرانی صورت گرفت هیچگاه انجم یک برنامه گسترده بررسی و شناسایی از دیدگاه باستانشناختی مورد نظر نبوده است شاید با توجه به کمبود امکانات مالی و نیروی انسانی کارآمد در ادامه حفاریهای باستانشناسی ، و نیز کمبود اطلاعات ارتباطی میان محوطه های باستانی یکی از عوامل باشند که موجب شده اند هیچگاه حفاریهای باستانشناسی به نتیجه نهایی نرسیده و این کار نه تنها در مطالعات باستانشناسی وقفه بوجود آورده بلکه امانتی را که هزاران سال در دال خاک از نیاکان ما به یادگار مانده است را پس از آزاد شدن از دل خاک بنابودی کشانده است ، و شاید این گفته اشتباه (باستانشناسی علم مخرب است) درست باشد بررسیهای باستانشناسی ادون لطمه زدن به مدارک بازمانده از گذشتگان می تواند اطلاعات ارتباطی میان محوطه های دور از هم را از نظر فرهنگی ، اقتصادی ، اجتماعی و نیز مسیر حرکت و مهاجرت اقوام را در یک نگرش در اختیار پژوهشگران قرار دهد ، اطلاعات بدست آمده در یک برنامه وسیع و شناسایی باستانشناسی می تواند کمک موثری باشد در انتخاب و برنامه ریزی صحیح یک حفاری نظام مند بر این اساس اداره کل میراث فرهنگی استان تهران در یک برنامه گسترده شهرستانهای استان تهران را زیر پوشش بررسی و شناسایی قرار داده است در این راستا بررسی و شناسایی شهرستان ری در یک زمانبندی فشرده انجام شد که با توجه به گسترش آثار فقط بخشها و روستاهای این شهرستان    مورد بررسی قرار گرفتند و بررسی مرکز شهرستان ری می بایست در چاهر چوب یک برنامه گسترده مستقل گنجانیده شود .

در این برنامه 141 روستای دارای سکنه و 29 روستای خالی از سکنه مورد بررسی قرار گرفتند نکته قابل توجه اینکه در سالهای بعد از انقلاب روند مهاجرت از روستاهای قدیمی شدت یافته و تخلیه این روستاها که تعدادی از آنها دارای بافت بسیار قدیمی و از نظر معماری سنتی مناطق کویری ایران بسیار قابل توجه می باشند موجبات تخریب سریع و ویرانی این یادگارهای ارزشمند فرهنگی را فراهم آورده اند پاره ای از روستا قلعه ها بازمانده ای از دوره صفویه می باشند و تزئینات زیبایی از گذشته در آنها برجای مانده است ، روستا قلعه های برجای مانده از این دوران اهمیت دفاع و استحکام این دوره را بازگو می نمایند .

در منطقه ری صرفنظر از نقاط پیش از تاریخ که قبلا معرفی شده بودند چند نقطه در ارتباط با مهاجرت اقوام آریایی نیز مورد شناسایی قرار گرفتند نقاط مشخصه دوران تاریخی که به گونه ای در ارتباط با یکدیگر بوده اند به صورت قلعه ها و یا تپه هاییکه بعدها در دوران اسلامی نیز مورد استفاده قرار گرفتند در این منطقه بسیار وجود دارند که نشانگر تداوم استقرار از گذشته تا کنون در این منطقه می باشند .

به مرور زمان و در اثر تخلیه روستاها و یا گسترش روستاها و تبدیل آنها به شهرک های کوچک ، موجب تخریب بسیاری از آثار از جمله حمام های قدیمی ، خانه های قدیمی ، و ... شده است که در گسترش این روند ، توسعه روستاها و نیز زمینهای کشاورزی از عوامل تسطیح تپه های محدوده روستاها می باشند که این روند همچنان ادامه دارد . از عوامل معماری بسیار قابل تجه بناهای مذهبی نظیر امامزاده ها هشتند که بازمانده ای از بناهای اواسط دوره اسلامی به شمار می روند این بناها که مورد بی مهری قرار گرفته اند به مرور زمان در حال تخریب می باشند که هنوز میتوان به نجات بخشی آنها اقدام کرد ، نظیر بنای امامزاده شعیب در روستای کوشک و سه برادران در روستای خورایین ، امامزاده عبداللله در قلعه نو فشاپویه و ،... در این بررسی تنها دو یخچال شناخته شدند که هر دو یادگاری از نیاز مردم در روزهای گرم می باشند ، زیباترین و سالمترین آنها در قشلاق حکیم آباد است که با بازسازی آن می توان یک یادگار را نجات بخشید و دیگری در روستای شیخ کلین که نسبت به اولی ناقص تر است . تنها آب انبار موجود در منطقه با بادگیرهای سرپا و بناهای وابسته در روستای (اراد) قرار دارد که متاسفانه با دخالت میراث فرهنگی و جلوگیری از مرمت آن توسط اهالی ، تبدیل به زباله دانی شده است . امید است این نکات مورد توجه قرار گیرند

روش بررسی

شهرستان ری همچون دیگر شهرستانهای ایرنا از نظر محدوده جغرافیایی هر از چندگاهی دچار تغییرات شده  و از تعداد روستاهای آن کاسته  یا افزوده می شودلذا در بررسی های باستانشناسی این مشکل از نظر تهیه نقشه کار همیشه وجود داشته است خصوصا که هیچگاه نقشه دقیقی از محدوده یک بخش به طور کامل در دسترس نبوده است . لذا به منظور رفع این نقیصه و سعی در دقت عمل ، پس از تهیه نقشه ای مناسب با در نظر گرفتن تغییرات سیاسی در نقشه ها و مشخص نمودن روستاهای واقع در محدوده مورد نظر و ملکیت آن روستاها به طور جداگانه با همراهی راهنمایان محلی و شنیده ها و باورهای انها مورد بازدید و بررسی قرار می گرفتند . بر این اساس در این مجموعه هر روستا با در نظر گرفتن موقعیت فعلی آن از نظر فاصله با مرکز بخش و خانوار و جمعیت و آثار واقع در محدوده آن معرفی شده است .تعداد زیادی از روستاها در سالهای اخیر خالی از سکنه شده و اهالی به شهرها و یا روستاهای مجاور مهاجرت کرده اند و یا ملکیت خود را به روستاهای مجاور واگذار نموده اند اینگونه روستاها نیز به صورت اهمیت در بررسی منظور شده و معرفی شده اند

به نظر نگارنده بهترین روش کار ، در جمع آوری اطلاعات دیدن خود آثار و محدوده آن توسط خود باستانشناس می باشد در بسیاری از منابع ضمن توصیف یک اثر یا محل نوسینده با مراجعه به منابع کتابخانه ای اظهار نظر نموده که به علت برداشت از منابع غلط خود نیز در نقل قول دچار اشتباه شده و این اشتباه مورد استناد دیگران نیز قرار گرفته است ، لذا در بررسی های باستانشنای محقق موظف می باشد خو اثر را یا محوطه مورد نظر را مطالعه کرده و سپس به معرفی و اظهار نظر درباره آن بپردازد بدین منظور نگارنده در بیشتر موارد از روش پیمایش (پیاده روی ) استفاده نموده است که شایسته ترین روش مطالعه محوطه ها می باشد

در این گزارش به منظور دستیابی به اطلاعات مربوط به هر روستا از فهرست روستاهای درج شده در نشریه مرکز آمار ایران استفاده شده و روستاهای هر بخش به ترتیب تفکیک حروف الفبای مرکب معرفی شده اند . در مطالعه محوطه هاو آثار از بیشتر آثار عکسبرداری شده و به صورت مستند در مورد آنها اظهار نظر شده است در این راستا از آثار و بناهای موجودی که امکان تهیه پلان از آنها بدون استفاده از دوربین نقشه برداری میسر بوده است پلان تهیه شده است

فلات مرکزی ایران

فلات ایران در جنوب غرب آسیا واقع شده است ولیاز دیدگاه باستانشناسی فلات مرکزی به آن قسمت از فلات ایران اطلاق می شود که از شمال غرب و غرب به رشته کوههای زاگرس و از شمال به البرز محدود است ، در جنوب آن زمینهای پست خشک واقع شده و در کرانه های شمالی خلیج فارس و دریای عمان ارتفاع آن از سطح دریا به صفر می رسد. در مشرق آن دو کویر از حوالی کاشان در جنوب تا منطقه بسطام در شمال شاهرود را در بر می گیرد. این محدوده از دیدگاه باستانشناسی فلات مرکزی ایران محسوب می شود بنابراین موانع طبیعی مانند کوههای زاگرس و البرز و کویرهای شرق ایران ، هر چند ارتباط فرهنگیاین منطقه را با سایر نواحی ایران در دنیای باستان بکلی قطع نمی کند ولی اشکالات فراوان ایجاد کرده اند .

این انزوای طبیعی ، هویتی فرهنگی به منطقه داده است ، در تمامی این حوزه وسیع فرهنگی شاید به تعداد انگشتان یک دست در محلهای باستانی بررسی و حفاری پیگر انجام شده است مانند تپه سیلیک در کاشنا ، تپه حصار در دامغان و قره پیه شهریار ،محدود است به گزارشهای مقدماتی و به ندرت کامل این محل ها در محدوده شهرستان ری نیز محوطههای پیش از تاریخ همزمان و قابل مقایسه یا حوزه های فرهنگی یاد شده وجود دارند که چندین نقطه آن شناسایی شده اند و باز نیز امید است به توان نقاط دیگری را بر روی نقشه باستانشناسی ایران مشخص کرد .

 


کلمات کلیدی : مقاله درباره تاج محل,تاج محل, ایده ای از قدرت و زیبایی یا نمادی از بهشت,معرفی اجمالی ری و فهرست آثار تاریخی فرهنگی آن ,فلات مرکزی ایران, محل
در این سایت هیچ فایلی برای فروش قرار نمی گیرد. برای پشتیبانی و خرید فایل به سایت اصلی فروشنده مراجعه بفرمائید:

لینک دریافت فایل از سایت اصلی



لینک منبع :لینک فایل مقاله درباره تاج محل - 41 صفحهword

مقاله درباره تاج محل – 41 صفحهword – portable khseo.ir/portable/مقاله-درباره-تاج-محل-41-صفحهword/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل مقاله درباره تاج محل – 41 صفحهword را ... مشخصات فایل عنوان: مقاله درباره تاج محل قالب بندی: word تعداد صفحات: 41 محتویات تاج محل؛ ... لینک دانلود و خرید محصول در پایین توضیحات فرمت فایل: ورد ( Word) قابل ... مقاله درباره تاج محل - 41 صفحهword - فروشگاه جامع فایلهای دانشجویی و ... https://filearzaniii.sellfile.ir/prod-1697585-مقاله%20درباره%20تاج%20محل%20-%2041%20صفحهword.html‏ - ذخیره شده مقاله درباره تاج محل - 41 صفحهword. مقاله درباره تاج ... سپس پروفسور «ابا کخ» از آْلمان درباره تاج محل سخنرانی کرد. ..... نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه. ایمیل. تصاویر برای لینک فایل مقاله درباره تاج محل - 41 صفحهword فایل کامل اتوکد نقشه های کرج :: sdaily sdaily.blog.ir/1396/07/22/فایل-کامل-اتوکد-نقشه-های-کرج-68‏ 22 جولای 1996 ... فایل کامل اتوکد نقشه های جزیره قشم با جزییات بالا و قابل ویرایش. فرمت :DWG ... مقاله درباره تاج محل _ 41 صفحهword... آموزش تبدیل فایل bin به ... دانلود پاورپوینت باغ مزار - ایران کادو shaipoorchi.iran-kadoo.ir/.../دانلود+پاورپوینت+باغ+مزار.html‏ - ذخیره شده تعداد صفحات:26نوع فایل: word (قابل ویرایش)لینک دانلود پایین صفحه باغهای تاریخی ... 17 صفحه word | فونت Tahoma سایز 12 | قابل اجرا در آفیس 2007 و نسخه های ... مشخصات فایلعنوان: مقاله درباره تاج محل قالب بندی: wordتعداد صفحات: 41 ... محل – دانشجو فایل daneshjoofiles.gigfa.com/tag/محل/‏ - ذخیره شده لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد .... مشخصات فایل عنوان: مقاله درباره تاج محل قالب بندی: word تعداد صفحات: 41 ... محل – فروشگاه فایلدونی https://www.filedoon.gigfa.com/tag/محل/‏ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد .... مشخصات فایل عنوان: مقاله درباره تاج محل قالب بندی: word تعداد صفحات: 41 ... مقاله ای کامل در مورد آجر و دیوارهای آجری 120 صفحه word foroughdl.myucare.ir/foroughdl/34300/html‏ - ذخیره شده مقاله ای کامل در مورد آجر و دیوارهای آجری 120 صفحه word: {فروغ دانلود} - فروش فایل ... از کره ماه، مسجد ایا صوفیه از زیباترین بناهای مذهبی، تاج محل، قلعه قرون وسطایی مالبورگ. ... مقاله ای کامل در مورد باغ های ایرانی 120 صفحه + پاورپوینت 41 اسلاید (. .... پاورپوینت جامع و کامل درباره آجر و بناهای آجری فرمت فایل: power point (لینک دانلود ... [PDF] ﻧﻤﺎﺩ ﮔﺮﺍﻳﻰ ﺩﺭ ﺗﺎﺝ ﻣﺤﻞ hoviatshahr.srbiau.ac.ir/article_1188_cf99fe2985769a6de6b4ffddc6a76671.pdf‏ - ذخیره شده ﺗﺎﺝ ﻣﺤﻞ ﻧﻤﺎﺩﻳﻦ ﺗﺮﻳﻦ ﺁﺭﺍﻣﮕﺎﻩ ﺑﺎﻗﻲ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ ﺍﺳــﻼﻡ ﺍﺯ ﺟﻨﺒﻪ ﻃﺮﺍﺣﻲ ﻣﻌﻤﺎﺭﻱ ﺍﺳــﺖ ﻛﻪ ﺑﺮﺧﻲ ﺍﺯ ﺟﻨﺒﻪ ﻫﺎ ﻭ ... ﭘﻴﺸﻴﻨﻪ ﺗﺤﻘﻴﻖ. ﺧﺎﻧﻢ ﺍﺑﺎﻛﺦ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺗﻮﺍﻥ ﺍﺯ ﻣﺤﻘﻘﺎﻥ ﺑﺮﺟﺴــﺘﻪ ﺍﻱ ﺩﺍﻧﺴــﺖ ﻛﻪ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﺩﻭ. ﺩﻫﻪ ﺍﺳــﺖ ﻛﻪ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ..... 41. ﺳﺎﻝ ﭘﻨﺠﻢ/ ﭘﺎﻳﻴﺰ ﻭ ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ 1390. ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻧﻬﻢ/. ﺷﻬﺮ. ﻫﻮﻳﺖ. ﺻﻔﺤﺎﺕ 5-15. ﻧﻤﺎﺩ ﮔﺮﺍﻳﻰ ﺩﺭ ﺗﺎﺝ ﻣﺤﻞ. تاج محل هندوستان - اسکای لاین https://skylinevisa.com/index.php/.../تاج-محل/304-تاج-محل.html‏ - ذخیره شده 21 فوریه 2018 ... درباره تاج محل. یکی از معروف ترین شاهکارهای معماری امپراطوری مغول، در اوج زیبایی و ظرافت در آگرا هند، بنا شده است و تعجبی ندارد که یکی از عجایب ... بنای تاج محل در شهر آگرا، تجلی عشق حقیقی - ایوار https://www.eavar.com/fa/blog/2018/2/18/130591/taj-mahal/‏ - ذخیره شده 18 فوریه 2018 ... تاج محل در طول تاریخ به چنان شهرتی رسیده که کمتر کسی را می توان پیدا کرد که نام آن را نشنیده باشد. اما هیچ می‌دانستید که این آرامگاه زیبا در هند، به ... آموزش نصب برنامه بدون نیاز به جیلبرک(برنامه دوم) بسیار عالی گوشی ... nanotour.ir/peak/آموزش-نصب-برنامه-بدون-نیاز-به-جیلبرکبر/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل رام رسمی و فارسی اسمارت SMART Selfie S4200 ... دانلود فایل فلش فارسی اورجینال تبلت چینی epad A728J با پردازنده A33 با لینک ... کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل مقاله درباره تاج محل - 41 صفحهword را ... مدیریت صنعتی کاربرد کنترل کیفیت در صنایع ... - مقاله پنی سیلین rosedoc.psdsell.ir/.../مدیریت+صنعتی+کاربرد+کنترل+کیفیت+در+صنایع+شوینده.html‏ - ذخیره شده چشمه طبیعی آبگرم محلات ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و .... ملی است 41برنامه توسعه صنعت و گسترش صادرات صنعتی 44روند حرکت بازارها .... مقاله درباره تصفیه فاضلاب صنایع غذایی - 72 صفحه word ..... فروش انلاین · تاج · زبان و ادبیات انگلیسی دلتا Delta English Group ... لینک تحقیق آماده درس خاقانی با موضوع خاقانی و خرابه های طاق کسری 7 ... 1ink.alblog.ir/post93586.html‏ - ذخیره شده برای دانلود متن کامل این تحقیق به لینک زیر مراجعه کنید. ... کلمات کلیدی: important ,خاقانی ,تحقیق ,لینک ,فایل ,word ,صفحه word ,موضوع خاقانی ... محل تبلیغات شما ... لینک تحقیق آماده برای درس مبانی جامعه شناسی با موضوع تأملی درباره جهانی شدن 9 صفحه ... پاورپوینتARCGIS روش های میان یابی (41 اسلاید) · پاورپوینت معرفی ... جزوه کاربردهای مواد،عناصر و ایزوتوپ ها – alone spichart.ir/alone/جزوه-کاربردهای-مواد،عناصر-و-ایزوتوپ-ه/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل مقاله درباره تاج محل - 41 صفحهword را مشاهده و در ... با اندروید 6.0.1 با لینک مستقیم را مشاهده و در صورت نیاز آن را دریافت نمایید. پاورپوینت نایاب بنچ مارکینگ - 41 اسلاید - دانلود رایگان 3.freedownloadd6.ir/product/2039567‏ - ذخیره شده برای دانلود کل پاورپوینت نایاب بنچ مارکینگ از لینک زیر استفاده کنید: ... مقاله درباره تاج محل - 41 صفحهword مشخصات فایل عنوان: مقاله درباره تاج محل . پاورپوینت گروه های بهبود کیفیت – برنامه سیزده smsism.ir/program/پاورپوینت-گروه-های-بهبود-کیفیت/‏ - ذخیره شده دانلود فایل فلش فارسی نوکیا 230 با rm-1172 ورژن 14.00.11 با لینک مستقیم ... کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل مقاله درباره تاج محل - 41 صفحهword را مشاهده و ... طرح درس سالانه ریاضی درس هندسه پایه دوم دبیرستان - دانلود فایل dl2.khabarine.ir/طرح-درس-سالانه-ریاضی-درس-هندسه-پایه-دو-2/‏ 30 سپتامبر 2017 ... طرح درس سالانه ریاضی درس هندسه پایه دوم دبیرستان فرمت فایل : ورد تعداد صفحات : 2 ... آموزش کامل و جامع میکس صدا · مقاله درباره تاج محل – 41 صفحهword ... گوشی سامسونگ sm-g955f با مشخصه G955FXXU1AQD1 با لینک مستقیم ...