لینک فایل عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word

مشخصات فایل

عنوان: تصفیه فاضلاب صنایع غذای

قالب بندی : word

تعداد صفحات: 72

 

 

محتویات

 فهرست مطالب

 

 

بخش اول : آب و خواص آن

1-1- موجودیت آب........................ ........................................................................................1                                                                                                                                                                  

1-2- منابع آب.........................................................................................................................1                   

1-2-1- آبهای سطحی............................................................................................................2                  

1-2-2- آبهای زیر زمینی......................................................................................................2                   

1-3- خواص آبهای آشامیدنی..............................................................................................2                   

                  1-3-1- خواص فیزیکی آب...................................................................................................2

1-3-2- خواص شیمیایی آب................................................................................................3                   

1-4- سختی آب.......................................................................................................................3                   

بخش دوم: آب در صنایع غذایی...............................................................................................................4

                      2-1- مصرف آب در صنایع غذایی ....................................................................................4 

                  2-1-1- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی ..................................4

 2-3- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب ...................................................................5                

  2-3-1- میزان مصرف صنعتی آب در ایران ....................................................................6               

   2-4-  مزایای حاصل از کاهش مصرف آب ........................................................................6              

    2-4-1-  استفاده مجدد آب ...................................................................................................6             

                 2-4-2- بازچرخش یا ریسایکلینگ .....................................................................................6

2-5- انواع مصارف آب در صنایع غذایی ..........................................................................7                

    2-5-1- آب خنک سازی ..........................................................................................................8            

    2-5-1-1- انواع سیستم های خنک سازی .........................................................................8              

بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی ..........................................................................................10

 3-1- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی .......................................................................10                

                   3-1-1- صنایع تولید قند وشکر ...................................................................................11

                   3-1-2- صنایع تولید کمپوت وکنسرو ............................................................... .......12 

                   3-1-3- صنایع نوشابه سازی .....................................................................................12

                   3-1-4 صنایع لبنیاتی ....................................................................................................12

                   3-1-5- صنعت تولید روغن نباتی ..............................................................................13

                   3-1-6- کشتازگاهها ومجتمعهای تولید گوشت .........................................................14

                   3-2- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی .................................................................15

                   3-2-1- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده .................................15

                   3-2-1-1- مواد معلق ....................................................................................................16

                   3-2-1-2- املاح معدنی محلول ....................................................................................16

                   3-2-1-3- مواد آلی محلول ...........................................................................................16

                   3-2-1-4- اسیدها وقلیاها ............................................................................................16

                   3-2-1-5- مواد تولید کننده کف .................................................................................17

                   3-2-1-6- رنگ ...............................................................................................................17

                   3-2-1-7- آلودگیهای حرارتی .....................................................................................17

                   3-2-1-8- میکروارگانیسم ها .....................................................................................17

                   3-2-1-9- مواد شناور .................................................................................................18

                   3-3- استراتژی تصفیه ودفع فضولات صنعتی ......................................................18 

                   3-3-1- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری .........................................18

                   3-3-1-1- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری .........19

                   3-3-2- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی .........................................................20

                   3-3-3- تصفیه مشترک با صنایع دیگر ..................................................................20

                  3-3-4- تغییرواصلاح فرآیندهاجهت کاستن از حجم فاضلاب  غلظت آلاینده... 20

3-4- فاضلاب بهداشتی صنایع ...................................................................................21                       

بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ................................................................22

                     4-1- تصفیه فیزیکی ..................................................................................................23

                     4-1-1- آشغالگیری ...................................................................................................23

                     4-1-2- دانه گیری ......................................................................................................23

                     4-1-4- شناورسازی .................................................................................................24

                     4-1-5- حوضهای متعادل کننده یا یکنواخت ساز ...............................................24

4-2- تصفیه شیمیایی ...............................................................................................26                     

.....................................................................................................26. ph4-2-1- تنظیم                     

                     4-2-2- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم ....................................................................26

                     4-2-3- گند زدایی .....................................................................................................26

                     4-2-4- انعقاد و لخته سازی ..................................................................................27

                     4-2- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم .......................................................27

                     4-3- تصفیه بیولوژیکی .........................................................................................27

                     4-3-1- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب  .......................................................28

.......................................................................................................28BOD                     4-3-1-1-

........................................................................................................28COD4-3-1-2-                

..........................................................................................................29TSS4-3-1-3-                

.......................................................................................................29TDS4-3-1-4-                      

4-3-2- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه................................................29                     

4-3-2-1- زمان ماند هیدرولیکی...........................................................................29                     

4-3-2-2- زمان ماند میکروبی...............................................................................29                     

...................................................................................................30MLSS4-3-2-3-                      

........................................................................................................30FM4-3-2-4-                      

4-3-3- تصفیه هوازی فاضلاب.............................................................................30                     

4-3-3-1- تخلیه به آبهای طبیعی.........................................................................31                     

4-3-3-2- کاربرد فاضلاب در زمین.........................................................................32                  

4-3-3-3- برکه های تثبیت......................................................................................33                  

4-3-3-3-1- برکه های بی هوازی..........................................................................34                  

4-3-3-3-2- برکه های اختیاری.............................................................................35                  

4-3-3-3-3- برکه های هوازی................................................................................35                  

4-3-3-3-4- برکه های تکمیلی...............................................................................35                  

4-3-3-3-5- برکه های هوادهی.............................................................................35                  

4-3-3-4- صافی چکنده...........................................................................................36                  

4-3-3-5- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان.................................................37                  

4-3-3-6- سیستم لجن فعال...................................................................................37                  

4-3-4- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی............................39                  

4-3-5- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب.....................................39                  

4-3-5-1- سپتیک تانک...........................................................................................42                  

4-3-5-2- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا.......................................44                   

4-3-5-3- صافی بی هوازی...................................................................................44                  

بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی.............................................46

  5-1- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی...................46                  

 5-2- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی 47                

  5-2-1- شدت آلودگی فاضلاب خام.......................................................................47               

  5-2-2- مواد مغذی یا نوترینت ها....................................................................... 48               

5-2-2-1- بالکینگ.................................................................................................. 48                 

...................................................................................49    5-2-3- اکسیژن محلول                   

5-2-4- زمان ماند....................................................................................................50                 

  .............................................................................................................51ph5-2-5-                  

5-2-6- سمیت..........................................................................................................51                 

5-2-7- دما................................................................................................................52                 

5-2-8- اختلاط.........................................................................................................53                                  

5-2-9- میزان جریان ورودی..............................................................................54                  

5-3- پایستن فرآیند...............................................................................................54                  

 5-3-1- شاخصهای بصری...................................................................................54                 

5-4- شاخصهای آزمایشی ....................................................................................58                 

5-5- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها..............................................59                   

 5-5-1- روشهای کلی تشخیص مشکلات............................................................59                

..........................................................................................60 BOD 5-5-2- حذف کم                

5-5-2-1- حذف بارهای آلی .................................................................................61                 

5-5-2-2- مواد سمی یا بازدارنده..........................................................................62                

5-5-2-3- دماهای پایین..........................................................................................62                

افزایش زمان ماند هیدرولیکی.................................................................................63                

.......................................................................................................63MLVSS افزایش                

......................................................................................63  نامناسب PH 5-5-2-4-                 

5-5-2-5- زمان هوادهی ناکافی.............................................................................64                

..................................................................................64  ناکافیMLVSS5-5-2-6-                 

منابع........................................................................................................................... 66                

 

 

 

بخش اول


آب وخواص آن

1-1- موجودیت آب
بعد  از انسان آب شاید یکی از اجزاء بی نظیرجهان هستی  باشد. آب ازدوعنصراکسیژن و هیدروژن  تشکیل  شده است که این  دو عنصر در شرایط  معمولی  بصورت  گاز می باشند. عنصر هیدروژن قابل اشتغال می باشد د رحالی که اکسیژن برای سوختن ضروری  می باشد با این  وجود آب آتش را خاموش می کند انسان  وسایرحیوانات وهچنین گیاهان  بدون آب نمی توانند به حیات خود ادامه دهند صنایع بدون آب نمی توانند به موجودیت  خود  ادامه دهند  درعین حال آب باعث مشکلات زیادی در صنایع می شود.
در بررسی دقیق خصوصیات آب همواره سئولاتی مطرح می شود از جمله اینکه آب چیست؟ از کجا می آید؟  چگونه و در چه شرایطی باید آب را مصرف کرد؟  چگونه باید با مشکلات ناشی از آب در صنعت مواجه شد؟ سرنوشت آب مصرف شده به کجا می انجامد وبا جریان فاضلاب چه باید کرد؟
آب  ماده ای حیاتی است که حدود 60 تا 70 درصد وزن انسان رشد یافته را تشکیل می دهد و بعد از اکسیژن  مهمترین  ماده برای  زیستن  می باشد. دو سوم سطح زمین را آب گرفته است و بطور کلی می توان گفت که منابع موجود آب دو نوع است :
1- آبهای زیرزمینی
2- آبهای سطحی
بر حسب نوع منبع نوع آب و مواد موجود در آن متفاوت می باشد.
1-2-1-  آبهای سطحی
1- آبهای جوی
آب باران در پاره ای  نقاط برای مصارف عمومی مورد استفاده قرار می گیرد مناطقی که پوشیده از زمینهای آذرین ویادریاچه هایی که دراین نوع زمینها می باشند وسفره های آب دارزیرزمینی وجود نداشته باشد از آبهای جوی استفاده می شود.
2- آب رودخانه ها
رودخانه ها و نهرها  بوسیله  چشمه ها  و آبهای  جاری تغذیه می شوندآبدهی آنها  معمولا زیاد  ودر فصول مختلف دارای درجه حرارت متفاوت می باشند.
3- آب دریاچه ها و مخازن
آب  دریاچه ها  می تواند  برای  مصارف  شرب  مورد استفاده  قرا رگیرد دریاچه های مصنوعی یا مخازن آب برای مصارف شهرهای بزرگ ویا تنظیم آب مصرفی نیز بکار می روند.
4- آب دریاها
عظمت دریاها بشر را از گذشته دور به فکر استفاده از این منابع به منظور مصارف صنعتی وشرب کشانده است  ولی  می دانیم که این عمل  به  سادگی انجام پذیر نیست. آب دریاها 98 % کل آب آزاد موجود در سطح زمین است.
1-2-2-  آبهای زیرزمینی
چشمه های رگه های آبهای زیرزمینی می توانند آب خالص طبیعی را با ترکیبی  مناسب برای شرب در اختیار انسان  قرار دهند  ترکیب این آبها به صورت مختلف چون  چشمه جریان آبهای زیرزمینی سفره آبهای آبرفتی و منابع عمیق می باشند.     آلودگیها بسیار متنوعند واز منابع مختلف و به راههای گوناگون وارد آب می شوند.
علت آلودگی هر چه  باشد  آب  را هنگامی آلوده  می نامیم  که میزان مواد خارجی موجود  در آن به اندازه ای باشد که استفاده از آن سبب بروز اثرات زیان آور به راههای  مختلف  گردد.
خواص آب به دو دسته فیزیکی وشیمیایی تقسیم می گردد:
1-3- خواص آبهای آشامیدنی
1- خواص فیزیکی آب
2- خواص شیمیایی آب
1-3-1- خواص فیزیکی آب
خوش طعم وخوش بو بودن آب دلیل برخوبی آن نمی باشد.چنانچه آبی ممکن است خوش طعم وخوش بو باشد منتهی قابل نوشیدن نباشد به طورکلی چهار حس انسان در مورد خواص فیزیکی آب قضاوت می کنند:
1- حس بینایی (برای تشخیص رنگ وکدری )
2- حس چشایی ( برای تشخیص مزه )
3- حس بویایی ( برای تشخیص بو )
4- حس لامسه ( برای تشخیص حرارت آب )


1-3-2- خواص شیمیایی آب
خواص شمیایی آب  با آزمایشهایی که روی  آن انجام می گیرد مشخص می گردد. مهمترین  خواص شیمیایی آب عبارتند از:
1- خاصیت اسیدی و بازی
2- قدرت اسیدی
3- قدرت قلیایی
4- کربناتها
5- بی کربناتها
6- هیروکسیدها مثل سود و آهک
1-5- سختی آب
سختی آب مربوط به املاح خاصی است که در آب وجود دارد مانند بیکربنات کربنات کلرید سیلیکات ونیترات که بصورت محلول در آب وجود دارند.
سختی  کل  شامل سختی موقت  یا سختی کربناتی  به اضافه سختی دائم یا سختی غیر کربناتی است. سختی آب در اثر جوشاندن آب ته نشین می شود وجرم داخل ظرف را تشکیل می دهد.
 


















بخش دوم

آب در صنایع غذایی


2-1- مصرف آب در صنایع غذایی
استفاده از آب در تمام صنایع وبه ویژه صنعت غذایی امری رایج بوده وبدون حضور این ماده حیاتی انجام فعالیتهای صنعتی غیر ممکن خواهد بود.مثالهای ارائه شده در زیر نمونه هایی ازاهمیت آب درعملیات کارخانه های صنعتی است.
1- تولید کاغذ منسوجات و همچنین مواد غذایی
2- انتقال مواد اولیه (چغندر شستشوی خاکستر و رسوبات زائد کوره های بلند ذوب آهن)
3- آبکشی وشستشو در صنایع (لبنیات نوشابه سازی داروسازی وآبکاری)
4- سرد کردن محصولات (صنایع آبکاری)
5- تهویه مطبوع ودهها مصرف دیگر
مقدارمصرف آب با توجه به فرآیند تولید وسطح فن آوریهای مورداستفاده درهرواحد صنعتی متفاوت می باشد.
موارد اصلی استفاده های آب در صنعت را می توان به صورت ذیل خلاصه کرد
- تولید انرژی از طریق تهیه بخار
- انتقال حرارت
- انتقال وجا به جا کردن مواد خام یا محصولات زائد
- فعالیتهای مکانیکی
- تولید محصول
2-2-1- آلوذگیهای ناشی از مصرف آب در فرایندهای صنعتی
از آنجا که آب حلال خوبی در طی تماس با مواد آنها را در خود حل کرده و همچنین قادر است مواد معلق ریز ونامحلول را نیز با خود نماید به همین دلیل درآب مصرف شده هرفرآیند صنعتی تغییراتی حاصل می شود که ممکن است فیزیکی شیمیایی ویا بیولوژیکی باشد . نمونه های زیر مواردی از این تغییرات می باشند :
الف- افزایش دما
ب- انحلال گازها گردوغبار یا محصولات شیمیایی ویا بلعکس حذف گازها
ج- سوسپانسیون شدن انواع ذرات
د- انحلال ترکیبات آلی و معدنی مختلف
ه- ورود روغن گریس ومواذ نرم کننذه مورد استفاده در صنعت
1-3- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب
طی قرن گذشته رشد عظیمی درمصرف آب فرآیندهای صنعتی روی داده است. بر اساس بررسیهای
انجام شده علت اصلی افزایش مصرف آب صنعتی آب تا سال 1349 افزایش تولید بود بعدازسال 49 این روند شروع به تنزل نموده وحتی دربرخی موارد مصرف آب کاهش یافت  دلایل کاهش مصرف می تواند به صورت زیر خلاصه شود:
1- محدودیت منابع آب وافزایش میزان آلودگی در اثر ورود فاضلابهای صنعتی
2- افزایش هزینه تولید آب از جمله هزینه پمپاژ وتصفیه به دلیل آلودگی بالاتر
3- افزایش هزینه تصفیه فاضلاب تولید شده در صنایع به دلیل فشارهای سازمانهای دولتی
4- تغییر و به کار گیری فن آوریهای نوین و پیشرفته تولیدی در صنعت
در زمینه کاهش مصرف آب در صنعت باید به این مساله توجه داشت که مصرف ویژه آب در واحد تولید برای هرصنعت به طورچشمگیری از یک کشور به کشور دیگر واز یک ناحیه به ناحیه دیگردر در همان کشور متفاوت است . به عنوان مثال میزان مصرف آب به ازای هر تن محصول تولید شده روغن نباتی درکارخانه ای واقع در تهران وکارخانه ای دیگردر یکی ازاستانهای کشورمتفاوت است این تفاوتها  به انتخاب فناوری نوع  آب وهوا در دسترس بودن آب  و بسیاری ازعوامل دیگربستگی دارد .









2-3-1- میزان مصرف صنعتی آب در ایران
  در جدول میزان مصرف سالیانه آب در بخشهای مختلف ارائه شده است.

درصد نسبت به کل
منابع قابل بهره برداری    درصد نسبت به
کل مصرف    میلیارد متر مکعب
در سال    بخش
مصرف کننده    شماره
70.4    93.2    77.4    کشاورزی    1
3.6    4.8    4    شرب شهری    2
0.7    1    0.8    شرب روستایی    3
0.7    1    0.8    صنعتی    4
75.4    100    83    جمع کل    5
                 
2-4- مزایای حاصل از کاهش مصرف آب
کاهش مصرف آب در صنایع از هر طریقی که امکان پذیر باشد مناف فراوانی را برای خود صنعت و هم برای جامعه و اقتصاد کشور دربرخواهد داشت.اگر صنعتی میزان آب خود را کاهش دهد آنگاه :
 - با کاهش مصرف آب در صنعت آب بیشتری برای استفاده شرب وکشورزی در دسترس خواهدبود
- هزینه های برق مصرفی جهت پمپاژ آب وتصفیه خانه و همچنین میزان مواد شیمیایی مصرف شده ودر نتیجه هزینه تصفیه فا ضلاب کاهش خواهد یافت.
- با کاهش مصرف آب از حجم فاضلاب تولید شده نیز کاسته شده ودر نتیجه هزینه تصفیه فاضلاب کاهش خواهد یافت.
- با کاهش تخلیه فاضلاب آ لوده  صنایع منابع آبی در برابر ورود انواع آ لودگی محافظت  شده و در نتیجه کیفیت خود را برای بهترین مصرف حفظ خواهد کرد.
2-4-1-استفاده مجدد آب
استفاده  مجدد آب در صنعت به فرآیندی اطلاق می شود که  توسط  آن آب استفاده شده در یک  فرآیند صنعتی دوباره درفرآیندی دیگرمصرف می شود.این امرمشروط براین است که الزامهای کیفی برای فرآیند دوم رعایت شده باشد باید توجه داشت که استفاده مجددتنها محدود به این امرنبوده وزمینه های  گوناگونی برای آن  وچود دارد که کارخانه های صنایع  غذایی می توانند بر روی آن برنامه ریزی نمایند تا میزان مصرف آب واحد صنعتی کاهش یابد.


                                                            آب خام
       
                  فرآیند2                          تصفیه                                 فرآیند1
                                  


2-4-2- باز چرخش یا ریسایکلینگ
 بازچرخش به مفهوم استفاده از پساب یک فرآیند صنعتی برای ورودی همان فرآیند است .دراین حالت آب مصرف شده درفرآیند ممکن است براساس کیفیت پس ازطی مراحل تصفیه یا بدون انجام تصفیه واگردانی شود .

                                                                                        آب خام
                                                          تصفیه     
                                 

                                                                                                آب خام
                                                                فرآیند                                        
 
                                                                                                           
2-5- انواع مصارف آب در صنایع غذایی
دریک تقسیم بندی کلی مصرف آب در صنایع غذایی می تواند در یکی از 4گروه کلی زیر قرار گیرد
- خنک سازی
- فرآیند
- دیگهای بخار وتولید بخار
- مصارف بهداشتی وخدماتی
2-5-1- آب خنک سازی
از مهم ترین  کاربردهای آب در صنعت استفاده از خاصیت آن در انتقال حرارت می باشد. در اکثر
صنایع غذایی  وجود دیگهای بخار برای  تولید آب گرم وبرجهای خنک کننده امری ضروری ولازم
است  بدون  بهره گیری از قدرت انتقال  حرارت آب فرآیند تولید ضنایع غذایی متوقف خواهد شد.
در کشورهای  صنعتی حدود 60  تا 70 درصد از کل  مصرف آب  صنایع غذایی در عملیات خنک سازی استفاده می شود.
دونوع خنک سازی وجود دارد : خنک سازی بدون تماس وخنک سازی تماسی.
د رخنک سازی  بدون  تماس عمل  خنک سازی  به  طور مستقیم ازطریق  انتقال دهنده های حرارتی صورت  می گیرد. در این  حالت آب از لوله ها خارج  نشده و هیچ  تماسی با محصولات تولید شده  ندارد. واغلب از فرآیند خنک سازی حرارت زاید حاصل می شود. به منظور پیشگیری ازآلودگی یا خوردگی  مواد شیمیایی به آب خنک سازی افزوده می شود.
آب خنک سازی تماسی ممکن است توسط محصولات جانبی فرآیند تولید مواد خام جزئی محصولات نهایی ویا سایر مواد شیمیایی از قبیل افزودنیها وکاتالیست ها آلوده شود. بنابراین درآب خنک سازی  تماسی مصرف شده هم حرارت زاید وهم آلاینده های شیمیایی حضور خواهند داشت. آب خنک کننده معمولا از طریق سیستم های زیر مورد استفاده قرار می گیرد.
2-5-1-1- انواع سیستم های خنک سازی
الف-  سیستم آب خنک کننده یکبار مصرف
در چنین سیستمی آب خنک کننده پس از انجام تبادل گرما به صورت فاضلاب در آمده ودفع می شود با توجه به محدود بودن منابع آب چنین  سیستمی برای  صنایع غذایی مطلوب نمی باشد چرا  که آب مصرف شده پس از دفع حرارت در برجهای خنک

کلمات کلیدی : تصفیه فاضلاب صنایع غذای,آب و خواص آن,خواص آبهای آشامیدنی,خواص شیمیایی آب,آب در صنایع غذایی,مصرف آب در صنایع غذایی ,جنبه های تاریخی مصرف صنعتی
در این سایت هیچ فایلی برای فروش قرار نمی گیرد. برای پشتیبانی و خرید فایل به سایت اصلی فروشنده مراجعه بفرمائید:

لینک دریافت فایل از سایت اصلی



لینک منبع :لینک فایل عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word

عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word – port khseo.ir/port/عنوان-مقاله-تصفیه-فاضلاب-صنایع-غذای-72-ص/‏ - ذخیره شده عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word ... مشخصات فایل عنوان: تصفیه فاضلاب صنایع غذای قالب بندی : word تعداد ... آدرس گذاری و نام گذاری در کامپیوتر لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :پاورپوینت نوع فایل… عنوان مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذای72 صفحه word - centerproject centerproject.iran-kadoo.ir/.../عنوان+مقاله+تصفیه+فاضلاب+صنایع+غذای72+صفحه+word.html‏ - ذخیره شده عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word .... لینک پرداخت و دانلود * پایین مطلب*فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)تعداد صفحه :19 بخشی ... لینک پاورپوینت فاضلاب صنایع پرداخت آهن و فلز - لینک ها linkz.blogsky.com/1398/03/13/post-2278/‏ - ذخیره شده پساب های صنعتی به ویژه پساب صنایع پرداخت آهن و فلز از جمله مهم ترین آلاینده های محیط زیست به ... پشتیبانی و خرید فایل به سایت فروشنده مراجعه بفرمائید لینک سایت فروشنده فایل ... شاید این مطالب برایتان مفید باشد عنوان فایل : پاورپوینت فاضلاب صنایع پرداخت آهن و ... مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word . پاورپوینت گزارش منابع انسانی پتروشیمی فارابی به ... - mizban مقاله html.mizbang.ir/.../پاورپوینت-گزارش-منابع-انسانی-پتروشیم/‏ - ذخیره شده 9 آوریل 2018 ... کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل پاورپوینت گزارش منابع انسانی ... نمایش سلوشن مشکل هندسفری گوشی Nokia X2-00 با ورژن v3 با لینک مستقیم ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word مشخصات فایل عنوان: ... فرم کامل و قابل ویرایش و چاپ نمونه فرم نمونه فرم خام ... - mizban مقاله html.mizbang.ir/.../فرم-کامل-و-قابل-ویرایش-و-چاپ-نمونه-فرم-ن-2/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل اسکریپت تبادل لینک هوشمند به همراه قالب ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word مشخصات فایل عنوان: ... Box Cut – 36 – پریودیک مقاله nanotour.ir/periodic/box-cut-36/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل Box Cut – 36 را مشاهده و در صورت نیاز آن را ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word مشخصات فایل عنوان: ... اکسیژن لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : . ppt ... پاورپوینت پیاده سازی مدل های تجارت الکترونیکی – پریودیک مقاله nanotour.ir/periodic/پاورپوینت-پیاده-سازی-مدل-های-تجارت-الک/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل پاورپوینت پیاده سازی مدل های تجارت الکترونیکی ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word مشخصات فایل عنوان: ... دانلود فایل روت تست شده گوشی هواوی h60-l04 اندروید 6.0.1 با لینک مستقیم. دانلود پاورپوینت کوره بلند – 30 اسلاید – customer spichart.ir/customer/دانلود-پاورپوینت-کوره-بلند-30-اسلاید/‏ - ذخیره شده 5 آوریل 2018 ... ... نیاز آن را دریافت نمایید. عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word مشخصات فایل عنوان: تصفیه فاضلاب صنایع غذای… ... آن را دریافت نمایید. دانلود مقاله کامل درباره فرکانس ها .doc لینک پرداخت و دانلود *پایین… دانلود پاورپوینت جدید درس پژوهی و راههای توسعه آن – سنسور مقاله designihaa.ir/sensor/دانلود-پاورپوینت-جدید-درس-پژوهی-و-راهه/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل دانلود پاورپوینت جدید درس پژوهی و راههای توسعه ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word مشخصات فایل عنوان: ... دانلود پاورپوینت کلیات استناد – 32 اسلاید – data - kicc مقاله kicc-apple.ir/data/دانلود-پاورپوینت-کلیات-استناد-32-اسلای/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل دانلود پاورپوینت کلیات استناد – 32 ... متن فوق فقط یک اسلاید از پاورپوینت مورد نظر است؛ برای دانلود کل پاورپوینت از لینک ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word مشخصات فایل عنوان: ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word daneshjohaa.sellfile.ir/prod-1736227-عنوان%20مقاله%20:%20تصفیه%20فاضلاب%20صنایع%20غذای-72%20صفحه%20...‏ - ذخیره شده اگر فایل مورد نظرتان وجود نداشت بااین شماره 09160593559 ارتباط برقرار کنید اگر مقدور بود برایتان ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word. Children instructing kin and peers in politeness ... - studio پروژه bokeh-studio.ir/.../children-instructing-kin-and-peers-in-politeness-routines-in-japanese-matthew-burdelski/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل Children instructing kin and peers in ... مطالب، به جای ارسال فایلها به دوستان و آشنایان، آدرس سایت فروشگاه یا لینک محصولات را به ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word مشخصات فایل عنوان: ... بررسی ساخت شربت نوشابه alidl.myucare.ir/alidl/22538/html‏ - ذخیره شده فرمت فایل: word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 21 صفحه. پس از انجام مراحل تصفیه، آب برای تهیه شربت به شربت خا نه ارسال می شود. ... باشد درصد شکر مصرفی برای تهیه شربت مادر کانادار را 71 و برای تهیه شربت کولا حدود 5/72 درصد می باشد. .... گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های. فایل ورد Word مقاله سینتیک واکنش تصفیه فاضلاب حاوی آنیلین در ... referenceworks.11thivsc.ir/Referenceworks/1353551/html‏ - ذخیره شده 13 ژانویه 2019 ... فایل ورد Word مقاله سینتیک واکنش تصفیه فاضلاب حاوی آنیلین در ... آنیلین به عنوان یک ترکیب سخت تجزیه پذیر در پساب بسیاری از صنایع وجود ... این ترکیب در زمان ماندهای 8, 24, 48 و72 ساعت و COD های مختلف تعیین ... لینک کمکی ... Word مقاله کیفیت میکربی و شیمیایی آب مصرفی در صنایع غذائی با ... دانلود مقاله ماشین های بسته بندی در صنایع غذایی (فرمت فایل word ورد ... parjak.psdsell.ir/.../دانلود+مقاله+ماشین+های+بسته+بندی+در+صنایع+غذایی+فرمت+فایل+word+ورد+تعداد+صفحات+15.html‏ - ذخیره شده لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینتتعداد صفحات: 13 تاریخچه ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word. لینک دانلود فایل مقاله آلیاژهای حافظه دار - xuni.ir pdf.xuni.ir/fs/373743/html‏ - ذخیره شده نمونه ی دیگری از مجموعه فایل ها با عنوان فایل بصورت ورد (قابل ویرایش) و در 72 صفحه می باشد. آلیاژهای حافظه دار موادی بسیار جالب با مشخصات حفظ شکل و ... تصفیه فاضلاب صنایع غذایی 72 ص | فایلهای پاورپوینت و تحقیق download400.ir/word/tag/تصفیه-فاضلاب-صنایع-غذایی-72-ص/‏ - ذخیره شده 28 مه 2019 ... تصفیه فاضلاب صنایع غذایی 72 ص از دسته بندی عمومی و آزاد ارائه شده ... دانلود مقاله و تحقیق و پاورپوینت بهترین مکان برای جست و جوی فایل های تحقیق و پاورپوینت می باشد ... هنگام جست و جوی فایل از کلمات کلیدی موضوع یا عنوان مورد نظر خود استفاده نمایید ... تا تکمیل همه لینک های دانلود، صفحه باز شده را نبندید. دانلود فایل فلش عربی RM-133 گوشی نوکیا Nokia N73 ورژن 4.0839 ... 250523b.9i8.ir/‏ فایل فلش تست شده و بدون مشکل هست! ... با لینک مستقیم می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود نمایید ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word دانلود فایل با عنوان دانلود مقاله تغذیه و افسردگی 10 ص |جِی ایی jer.xteach.ir/fs/1977103/دانلود-مقاله-تغذیه-و-افسردگی--10-ص-‏ - ذخیره شده نوع فایل : word (..doc) - شامل 9 صفحه قسمتی از متن : 1 نقش رژیم غذایی در بهبود ... دانلود مقاله تغذیه و افسردگی 10 ص آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ... آب (80 درصد شرکت کنندگان )، انواع سبزی (78 درصد شرکت کنندگان )، میوه ( 72 ... مقالات علمی ترویجی- محور فناوری های پس از برداشت و ماشین های صنایع غذایی حل ... گزارش کارآموزی در شرکت زمزم تهران form2.e-gandoman.ir/ap/41436/amp‏ - ذخیره شده دانلود گزارش کارورزی در شرکت زمزم تهران; کارآموزی رشته صنایع غذایی; گزارش ... لینک کمکی ... DOC فرمت فایل اصلی: docx تعداد صفحات: 35 حجم فایل: 138 کیلوبایت ... کارآموزی صنایع شیمیایی کارخانه نوشابه سازی زمزم گرگان مقدمه: غذا به عنوان. ... نوشابه در کارخانه زمزم پروسه تولید نوشابه در کارخانه زمزم: تصفیه آب: تصفیه ... مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی - فروشگاه فایل های پرفروش ... knowledgefile.rozblog.com/post/.../مقاله-تصفیه-فاضلاب-صنایع-غذایی.html‏ 18 فوریه 2017 ... مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذاییدانلود کامل فایللینک منبع و پست :مقاله تصفیه فاضلاب ... غذایی مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۷۲ صفحه است . بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دانلود مقاله . ... مشخصات این فایل عنوان: تصفیه فاضلاب صنایع غذایی فرمت فایل : word (قابل ... تحقیق تصفیه فاضلاب صنایع غذایی - تحقیق و پروژه و پایان نامه و ... bankmaghaleh.ir/تحقیق-تصفیه-فاضلاب-صنایع-غذایی/‏ - ذخیره شده - مشابه فرمت : word | حجم : 64kb | صفحات : 72. قیمت: 7000 تومان. 3,120 views. عنوان : ... تحقیق حاضر به بررسی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی می پردازد. ..... صورت خودکار لینک دنلود مقاله و پایان نامه مربوطه فعال گردیده که قادر به دنلود فایل کامل آن می باشد . دانلود نمونه سوالات درس مباحث اساسی در روانشناسی 2 پیام نور با جواب ... ofoghe.ir/binary/دانلود-نمونه-سوالات-درس-مباحث-اساسی-در/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل دانلود نمونه سوالات درس مباحث اساسی در ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word مشخصات فایل عنوان: تصفیه ... همراه آموزش تصویری با لینک مستقیم را مشاهده و در صورت نیاز آن را دریافت نمایید. تحقیق در مورد مکانیک – لمس manano.ir/touch/تحقیق-در-مورد-مکانیک/‏ - ذخیره شده 27 سپتامبر 2018 ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل : word (..doc) ... نظیر صنایع خودروسازی ، نیروگاههای حرارتی و آبی، صنایع غذایی، نفت، ذوب فلزات و غیره هستند. ... Previous: پاورپوینت در مورد تصفیه فاضلاب صنعتی ... شیمی هپکو 72 ص, دانلود تحقیق در مورد کارآموزی شیمی هپکو 72 ص, شیمی, ص, ... پاورپوینت فاضلاب صنایع غذایی - دانلود رایگان 5.freedownloadd6.ir/product/2051693‏ - ذخیره شده فارسی پی دی اف در حدود 40 صفحه دو فایل ورد حدود 12 صفحه و فایل پاورپوینت می باشند. ... دانلود تحقیق در مورد تصفیه فاضلاب صنایع غذایی، در قالب word و در 72 صفحه، ... برای مراجعه به سایت اصلی عنوان پاورپوینت فاضلاب صنایع غذایی روی لینک ... تحقیق تصفیه فاضلاب صنایع غذایی | بهترین سایت دانلود مقاله ... - ppt. تحقیق درباره ریتم در هنر های تجسمی – ریست مقاله cafe-javab.ir/reset/تحقیق-درباره-ریتم-در-هنر-های-تجسمی/‏ - ذخیره شده کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل تحقیق درباره ریتم در هنر های تجسمی را مشاهده و ... لینک دانلود پایین صفحه حرکت به معنای تغییر و جابه جایی در مکان و در زمان است. ... عنوان مقاله : تصفیه فاضلاب صنایع غذای-72 صفحه word مشخصات فایل عنوان: ... مجموعه لینک دانلود گزارش کارآموزی رشته ها و مراکز صنعتی و دانشگاهی ... elmifile.4kia.ir/.../مجموعه-لینک-دانلود-گزارش-کارآموزی-رشته-ها-و/‏ - ذخیره شده مجموعه لینک های فایل گزارش های کارآموزی با موضوعات گوناگون. این مجموعه رایگان است .... دانلود پروژه فرایند و مراحل تصفیه آب در تصفیه خانه -تعداد صفحات 93 - فرمت فایل word ورد ... دانلود گزارش کارآموزی در بانک (با قابلیت ویرایش و فایل Word ورد) 37 صفحه .... کارآموزی کارخانه صنایع بسته بندی غذایی سایش سازی حرفه وفن بانک مقاله انگلیسی با ترجمه فارسی: دانلود اصل مقاله +خرید ترجمه ... www.sahandtarjomeh.com/‏ - ذخیره شده - مشابه فـرمت فایــــل : word ... تعداد صفحات : 72 صفحه ... دانلود مقاله انگلیسی حفظ کارکنان هتل به عنوان مشتریان داخلی با ترجمه ۲۰۱۸ الزویر ..... تاثیر رویکردهای مدیریتی کشاورزی روی پتانسیل تامین عناصر غذایی ماده آلی خاک تحت سیستم های ..... مغناطیسی متقاطع برای جداسازی روغن / آب، تصفیه آلاینده های آبی و غیر آبی و سنتز آلی. دانلود مقاله سد چیست وسدهای ایران :: rbargo rbargo.blog.ir/1396/09/.../دانلود-مقاله-سد-چیست-وسدهای-ایران_91‏ - ذخیره شده 28 سپتامبر 1996 ... افزودن ارتفاع آب بهوسیله ایجاد سد، می تواند فقط به منظور مهار یا تغییر ... تعداد صفحات : 54 صفحه - قالب بندی : word فهرست مطالب عنوان فصل اول مقدمه ..... غذایی 72 ص تصفیه فاضلاب صنایع غذایی 72 ص - فایل بصورت word میباشد . ... وسط چین راست نویس لینک متن به آدرس حذف لینک مشاهده کد حذف فرمت متن ... لینک مستقیم فایل دانلود پاورپوینت تصفیه آب و فاضلاب(مختص ... music.teachx.ir/.../لینک-مستقیم-فایل-دانلود-پاورپوینت-تصفیه-آب-و-فاضلابمختص-رشته-شیمی‏ - ذخیره شده با سلام و خیر مقدم،در این پست توضیحات فایل دانلود پاورپوینت تصفیه آب و ... شده در صنایع مواد غذایی و صنایع دارویی بورس اوراق بهادار تهران دانلود مقاله فناوری اطلاعات ... مقاله استاندارد آسانسور -فرمت word ورد و باقابلیت ویرایش -تعداد صفحات 104 ... فرکانس متر دیجیتال (فرمت فایل Word و باقابلیت ویرایش)تعداد صفحات 72 ...