لینک فایل مقاله درباره تصفیه فاضلاب صنایع غذایی -72 صفحه word

مشخصات فایل

عنوان: تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

قالب بندی: word

تعداد صفحات: 72

 

محتویات

فهرست مطالب

 

 

بخش اول : آب و خواص آن

1-1- موجودیت آب........................ ........................................................................................1                                                                                                                                                                  

1-2- منابع آب.........................................................................................................................1                   

1-2-1- آبهای سطحی............................................................................................................2                  

1-2-2- آبهای زیر زمینی......................................................................................................2                   

1-3- خواص آبهای آشامیدنی..............................................................................................2                   

                  1-3-1- خواص فیزیکی آب...................................................................................................2

1-3-2- خواص شیمیایی آب................................................................................................3                   

1-4- سختی آب.......................................................................................................................3                   

بخش دوم: آب در صنایع غذایی...............................................................................................................4

                      2-1- مصرف آب در صنایع غذایی ....................................................................................4 

                  2-1-1- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی ..................................4

 2-3- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب ...................................................................5                

  2-3-1- میزان مصرف صنعتی آب در ایران ....................................................................6               

   2-4-  مزایای حاصل از کاهش مصرف آب ........................................................................6              

    2-4-1-  استفاده مجدد آب ...................................................................................................6             

                 2-4-2- بازچرخش یا ریسایکلینگ .....................................................................................6

2-5- انواع مصارف آب در صنایع غذایی ..........................................................................7                

    2-5-1- آب خنک سازی ..........................................................................................................8            

    2-5-1-1- انواع سیستم های خنک سازی .........................................................................8              

بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی ..........................................................................................10

 3-1- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی .......................................................................10                

                   3-1-1- صنایع تولید قند وشکر ...................................................................................11

                   3-1-2- صنایع تولید کمپوت وکنسرو ............................................................... .......12 

                   3-1-3- صنایع نوشابه سازی .....................................................................................12

                   3-1-4 صنایع لبنیاتی ....................................................................................................12

                   3-1-5- صنعت تولید روغن نباتی ..............................................................................13

                   3-1-6- کشتازگاهها ومجتمعهای تولید گوشت .........................................................14

                   3-2- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی .................................................................15

                   3-2-1- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده .................................15

                   3-2-1-1- مواد معلق ....................................................................................................16

                   3-2-1-2- املاح معدنی محلول ....................................................................................16

                   3-2-1-3- مواد آلی محلول ...........................................................................................16

                   3-2-1-4- اسیدها وقلیاها ............................................................................................16

                   3-2-1-5- مواد تولید کننده کف .................................................................................17

                   3-2-1-6- رنگ ...............................................................................................................17

                   3-2-1-7- آلودگیهای حرارتی .....................................................................................17

                   3-2-1-8- میکروارگانیسم ها .....................................................................................17

                   3-2-1-9- مواد شناور .................................................................................................18

                   3-3- استراتژی تصفیه ودفع فضولات صنعتی ......................................................18 

                   3-3-1- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری .........................................18

                   3-3-1-1- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری .........19

                   3-3-2- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی .........................................................20

                   3-3-3- تصفیه مشترک با صنایع دیگر ..................................................................20

                  3-3-4- تغییرواصلاح فرآیندهاجهت کاستن از حجم فاضلاب  غلظت آلاینده... 20

3-4- فاضلاب بهداشتی صنایع ...................................................................................21                       

بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ................................................................22

                     4-1- تصفیه فیزیکی ..................................................................................................23

                     4-1-1- آشغالگیری ...................................................................................................23

                     4-1-2- دانه گیری ......................................................................................................23

                     4-1-4- شناورسازی .................................................................................................24

                     4-1-5- حوضهای متعادل کننده یا یکنواخت ساز ...............................................24

4-2- تصفیه شیمیایی ...............................................................................................26                     

.....................................................................................................26. ph4-2-1- تنظیم                     

                     4-2-2- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم ....................................................................26

                     4-2-3- گند زدایی .....................................................................................................26

                     4-2-4- انعقاد و لخته سازی ..................................................................................27

                     4-2- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم .......................................................27

                     4-3- تصفیه بیولوژیکی .........................................................................................27

                     4-3-1- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب  .......................................................28

.......................................................................................................28BOD                     4-3-1-1-

........................................................................................................28COD4-3-1-2-                

..........................................................................................................29TSS4-3-1-3-                

.......................................................................................................29TDS4-3-1-4-                      

4-3-2- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه................................................29                     

4-3-2-1- زمان ماند هیدرولیکی...........................................................................29                     

4-3-2-2- زمان ماند میکروبی...............................................................................29                     

...................................................................................................30MLSS4-3-2-3-                      

........................................................................................................30FM4-3-2-4-                      

4-3-3- تصفیه هوازی فاضلاب.............................................................................30                     

4-3-3-1- تخلیه به آبهای طبیعی.........................................................................31                     

4-3-3-2- کاربرد فاضلاب در زمین.........................................................................32                  

4-3-3-3- برکه های تثبیت......................................................................................33                  

4-3-3-3-1- برکه های بی هوازی..........................................................................34                  

4-3-3-3-2- برکه های اختیاری.............................................................................35                  

4-3-3-3-3- برکه های هوازی................................................................................35                  

4-3-3-3-4- برکه های تکمیلی...............................................................................35                  

4-3-3-3-5- برکه های هوادهی.............................................................................35                  

4-3-3-4- صافی چکنده...........................................................................................36                  

4-3-3-5- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان.................................................37                  

4-3-3-6- سیستم لجن فعال...................................................................................37                  

4-3-4- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی............................39                  

4-3-5- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب.....................................39                  

4-3-5-1- سپتیک تانک...........................................................................................42                  

4-3-5-2- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا.......................................44                   

4-3-5-3- صافی بی هوازی...................................................................................44                  

بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی.............................................46

  5-1- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی...................46                  

 5-2- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی 47                

  5-2-1- شدت آلودگی فاضلاب خام.......................................................................47               

  5-2-2- مواد مغذی یا نوترینت ها....................................................................... 48               

5-2-2-1- بالکینگ.................................................................................................. 48                 

...................................................................................49    5-2-3- اکسیژن محلول                   

5-2-4- زمان ماند....................................................................................................50                 

  .............................................................................................................51ph5-2-5-                  

5-2-6- سمیت..........................................................................................................51                 

5-2-7- دما................................................................................................................52                 

5-2-8- اختلاط.........................................................................................................53                                  

5-2-9- میزان جریان ورودی..............................................................................54                  

5-3- پایستن فرآیند...............................................................................................54                  

 5-3-1- شاخصهای بصری...................................................................................54                 

5-4- شاخصهای آزمایشی ....................................................................................58                 

5-5- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها..............................................59                   

 5-5-1- روشهای کلی تشخیص مشکلات............................................................59                

..........................................................................................60 BOD 5-5-2- حذف کم                

5-5-2-1- حذف بارهای آلی .................................................................................61                 

5-5-2-2- مواد سمی یا بازدارنده..........................................................................62                

5-5-2-3- دماهای پایین..........................................................................................62                

افزایش زمان ماند هیدرولیکی.................................................................................63                

.......................................................................................................63MLVSS افزایش                

......................................................................................63  نامناسب PH 5-5-2-4-                 

5-5-2-5- زمان هوادهی ناکافی.............................................................................64                

..................................................................................64  ناکافیMLVSS5-5-2-6-                 

منابع........................................................................................................................... 66                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بخش اول

 

 

آب وخواص آن

 

1-1- موجودیت آب

بعد  از انسان آب شاید یکی از اجزاء بی نظیرجهان هستی  باشد. آب ازدوعنصراکسیژن و هیدروژن  تشکیل  شده است که این  دو عنصر در شرایط  معمولی  بصورت  گاز می باشند. عنصر هیدروژن قابل اشتغال می باشد د رحالی که اکسیژن برای سوختن ضروری  می باشد با این  وجود آب آتش را خاموش می کند انسان  وسایرحیوانات وهچنین گیاهان  بدون آب نمی توانند به حیات خود ادامه دهند صنایع بدون آب نمی توانند به موجودیت  خود  ادامه دهند  درعین حال آب باعث مشکلات زیادی در صنایع می شود.

در بررسی دقیق خصوصیات آب همواره سئولاتی مطرح می شود از جمله اینکه آب چیست؟ از کجا می آید؟  چگونه و در چه شرایطی باید آب را مصرف کرد؟  چگونه باید با مشکلات ناشی از آب در صنعت مواجه شد؟ سرنوشت آب مصرف شده به کجا می انجامد وبا جریان فاضلاب چه باید کرد؟

آب  ماده ای حیاتی است که حدود 60 تا 70 درصد وزن انسان رشد یافته را تشکیل می دهد و بعد از اکسیژن  مهمترین  ماده برای  زیستن  می باشد. دو سوم سطح زمین را آب گرفته است و بطور کلی می توان گفت که منابع موجود آب دو نوع است :

1- آبهای زیرزمینی

2- آبهای سطحی

بر حسب نوع منبع نوع آب و مواد موجود در آن متفاوت می باشد.

1-2-1-  آبهای سطحی

1- آبهای جوی

آب باران در پاره ای  نقاط برای مصارف عمومی مورد استفاده قرار می گیرد مناطقی که پوشیده از زمینهای آذرین ویادریاچه هایی که دراین نوع زمینها می باشند وسفره های آب دارزیرزمینی وجود نداشته باشد از آبهای جوی استفاده می شود.

2- آب رودخانه ها

رودخانه ها و نهرها  بوسیله  چشمه ها  و آبهای  جاری تغذیه می شوندآبدهی آنها  معمولا زیاد  ودر فصول مختلف دارای درجه حرارت متفاوت می باشند.

3- آب دریاچه ها و مخازن

آب  دریاچه ها  می تواند  برای  مصارف  شرب  مورد استفاده  قرا رگیرد دریاچه های مصنوعی یا مخازن آب برای مصارف شهرهای بزرگ ویا تنظیم آب مصرفی نیز بکار می روند.

4- آب دریاها

عظمت دریاها بشر را از گذشته دور به فکر استفاده از این منابع به منظور مصارف صنعتی وشرب کشانده است  ولی  می دانیم که این عمل  به  سادگی انجام پذیر نیست. آب دریاها 98 % کل آب آزاد موجود در سطح زمین است.

1-2-2-  آبهای زیرزمینی

چشمه های رگه های آبهای زیرزمینی می توانند آب خالص طبیعی را با ترکیبی  مناسب برای شرب در اختیار انسان  قرار دهند  ترکیب این آبها به صورت مختلف چون  چشمه جریان آبهای زیرزمینی سفره آبهای آبرفتی و منابع عمیق می باشند.        آلودگیها بسیار متنوعند واز منابع مختلف و به راههای گوناگون وارد آب می شوند.

علت آلودگی هر چه  باشد  آب  را هنگامی آلوده  می نامیم  که میزان مواد خارجی موجود  در آن به اندازه ای باشد که استفاده از آن سبب بروز اثرات زیان آور به راههای  مختلف  گردد.

خواص آب به دو دسته فیزیکی وشیمیایی تقسیم می گردد:

1-3- خواص آبهای آشامیدنی

1- خواص فیزیکی آب

2- خواص شیمیایی آب

1-3-1- خواص فیزیکی آب

خوش طعم وخوش بو بودن آب دلیل برخوبی آن نمی باشد.چنانچه آبی ممکن است خوش طعم وخوش بو باشد منتهی قابل نوشیدن نباشد به طورکلی چهار حس انسان در مورد خواص فیزیکی آب قضاوت می کنند:

1- حس بینایی (برای تشخیص رنگ وکدری )

2- حس چشایی ( برای تشخیص مزه )

3- حس بویایی ( برای تشخیص بو )

4- حس لامسه ( برای تشخیص حرارت آب )

 

 

1-3-2- خواص شیمیایی آب

خواص شمیایی آب  با آزمایشهایی که روی  آن انجام می گیرد مشخص می گردد. مهمترین  خواص شیمیایی آب عبارتند از:

1- خاصیت اسیدی و بازی

2- قدرت اسیدی

3- قدرت قلیایی

4- کربناتها

5- بی کربناتها

6- هیروکسیدها مثل سود و آهک

1-5- سختی آب

سختی آب مربوط به املاح خاصی است که در آب وجود دارد مانند بیکربنات کربنات کلرید سیلیکات ونیترات که بصورت محلول در آب وجود دارند.

سختی  کل  شامل سختی موقت  یا سختی کربناتی  به اضافه سختی دائم یا سختی غیر کربناتی است. سختی آب در اثر جوشاندن آب ته نشین می شود وجرم داخل ظرف را تشکیل می دهد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بخش دوم

 

آب در صنایع غذایی

 

 

2-1- مصرف آب در صنایع غذایی

استفاده از آب در تمام صنایع وبه ویژه صنعت غذایی امری رایج بوده وبدون حضور این ماده حیاتی انجام فعالیتهای صنعتی غیر ممکن خواهد بود.مثالهای ارائه شده در زیر نمونه هایی ازاهمیت آب درعملیات کارخانه های صنعتی است.

1- تولید کاغذ منسوجات و همچنین مواد غذایی

2- انتقال مواد اولیه (چغندر شستشوی خاکستر و رسوبات زائد کوره های بلند ذوب آهن)

3- آبکشی وشستشو در صنایع (لبنیات نوشابه سازی داروسازی وآبکاری)

4- سرد کردن محصولات (صنایع آبکاری)

5- تهویه مطبوع ودهها مصرف دیگر

مقدارمصرف آب با توجه به فرآیند تولید وسطح فن آوریهای مورداستفاده درهرواحد صنعتی متفاوت می باشد.

موارد اصلی استفاده های آب در صنعت را می توان به صورت ذیل خلاصه کرد

- تولید انرژی از طریق تهیه بخار

- انتقال حرارت

- انتقال وجا به جا کردن مواد خام یا محصولات زائد

- فعالیتهای مکانیکی

- تولید محصول

2-2-1- آلوذگیهای ناشی از مصرف آب در فرایندهای صنعتی

از آنجا که آب حلال خوبی در طی تماس با مواد آنها را در خود حل کرده و همچنین قادر است مواد معلق ریز ونامحلول را نیز با خود نماید به همین دلیل درآب مصرف شده هرفرآیند صنعتی تغییراتی حاصل می شود که ممکن است فیزیکی شیمیایی ویا بیولوژیکی باشد . نمونه های زیر مواردی از این تغییرات می باشند :

الف- افزایش دما

ب- انحلال گازها گردوغبار یا محصولات شیمیایی ویا بلعکس حذف گازها

ج- سوسپانسیون شدن انواع ذرات

د- انحلال ترکیبات آلی و معدنی مختلف

ه- ورود روغن گریس ومواذ نرم کننذه مورد استفاده در صنعت

1-3- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب

طی قرن گذشته رشد عظیمی درمصرف آب فرآیندهای صنعتی روی داده است. بر اساس بررسیهای

انجام شده علت اصلی افزایش مصرف آب صنعتی آب تا سال 1349 افزایش تولید بود بعدازسال 49 این روند شروع به تنزل نموده وحتی دربرخی موارد مصرف آب کاهش یافت  دلایل کاهش مصرف می تواند به صورت زیر خلاصه شود:

1- محدودیت منابع آب وافزایش میزان آلودگی در اثر ورود فاضلابهای صنعتی

2- افزایش هزینه تولید آب از جمله هزینه پمپاژ وتصفیه به دلیل آلودگی بالاتر

3- افزایش هزینه تصفیه فاضلاب تولید شده در صنایع به دلیل فشارهای سازمانهای دولتی

4- تغییر و به کار گیری فن آوریهای نوین و پیشرفته تولیدی در صنعت

در زمینه کاهش مصرف آب در صنعت باید به این مساله توجه داشت که مصرف ویژه آب در واحد تولید برای هرصنعت به طورچشمگیری از یک کشور به کشور دیگر واز یک ناحیه به ناحیه دیگردر در همان کشور متفاوت است . به عنوان مثال میزان مصرف آب به ازای هر تن محصول تولید شده روغن نباتی درکارخانه ای واقع در تهران وکارخانه ای دیگردر یکی ازاستانهای کشورمتفاوت است این تفاوتها  به انتخاب فناوری نوع  آب وهوا در دسترس بودن آب  و بسیاری ازعوامل دیگربستگی دارد .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2-3-1- میزان مصرف صنعتی آب در ایران

  در جدول میزان مصرف سالیانه آب در بخشهای مختلف ارائه شده است.

 

درصد نسبت به کل

منابع قابل بهره برداری

درصد نسبت به

کل مصرف

میلیارد متر مکعب

در سال

بخش

مصرف کننده

شماره

  1. 4
  2. 2
  3. 4
  

کشاورزی

1

  1. 6
  2. 8
 

4

شرب شهری

2

  1. 7

1

  1. 8

شرب روستایی

3

  1. 7

1

  1. 8

صنعتی

4

  1. 4

100

83

جمع کل

5

                

2-4- مزایای حاصل از کاهش مصرف آب

کاهش مصرف آب در صنایع از هر طریقی که امکان پذیر باشد مناف فراوانی را برای خود صنعت و هم برای جامعه و اقتصاد کشور دربرخواهد داشت.اگر صنعتی میزان آب خود را کاهش دهد آنگاه :

 - با کاهش مصرف آب در صنعت آب بیشتری برای استفاده شرب وکشورزی در دسترس خواهدبود

- هزینه های برق مصرفی جهت پمپاژ آب وتصفیه خانه و همچنین میزان مواد شیمیایی مصرف شده ودر نتیجه هزینه تصفیه فا ضلاب کاهش خواهد یافت.

- با کاهش مصرف آب از حجم فاضلاب تولید شده نیز کاسته شده ودر نتیجه هزینه تصفیه فاضلاب کاهش خواهد یافت.

- با کاهش تخلیه فاضلاب آ لوده  صنایع منابع آبی در برابر ورود انواع آ لودگی محافظت  شده و در نتیجه کیفیت خود را برای بهترین مصرف حفظ خواهد کرد.

2-4-1-استفاده مجدد آب

استفاده  مجدد آب در صنعت به فرآیندی اطلاق می شود که  توسط  آن آب استفاده شده در یک  فرآیند صنعتی دوباره درفرآیندی دیگرمصرف می شود.این امرمشروط براین است که الزامهای کیفی برای فرآیند دوم رعایت شده باشد باید توجه داشت که استفاده مجددتنها محدود به این امرنبوده وزمینه های  گوناگونی برای آن  وچود دارد که کارخانه های صنایع  غذایی می توانند بر روی آن برنامه ریزی نمایند تا میزان مصرف آب واحد صنعتی کاهش یابد.

 

 

                                                            آب خام

      

                  فرآیند2                          تصفیه                                 فرآیند1

                                                                                                                        

 

 

2-4-2- باز چرخش یا ریسایکلینگ

 بازچرخش به مفهوم استفاده از پساب یک فرآیند صنعتی برای ورودی همان فرآیند است .دراین حالت آب مصرف ش

کلمات کلیدی : مقاله درباره تصفیه فاضلاب صنایع غذایی,راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی,علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی,انواع سیستم
در این سایت هیچ فایلی برای فروش قرار نمی گیرد. برای پشتیبانی و خرید فایل به سایت اصلی فروشنده مراجعه بفرمائید:

لینک دریافت فایل از سایت اصلی



لینک منبع :لینک فایل مقاله درباره تصفیه فاضلاب صنایع غذایی -72 صفحه word

فایل مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی pack1.gstudio.ir/file-14342.html‏ - ذخیره شده هم میهن گرامی به صفحه اختصاصی مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی خوش آمدید. ... چنانچه درباره فایل مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی سوالی دارید، با من می توانید از ... برای مشاهده ادامه توضیحات روی لینک ادامه مطلب کلیک کنید. ... قابل ذکر است که مقاله تصفیه فاضلاب صنایع غذایی در قالب یک فایل WORD و در 71 صفحه است. دانلود رایگان تحقیق کاربرد نانوتکنولوژی - Google Groups https://groups.google.com/d/msg/filephy/.../ZyNCsyvLCAAJ‏ - ذخیره شده 24 ا کتبر 2017 ... دانلود رایگان تحقیق در مورد کاربرد فناوری‌ نانو در تصفیه آب ... دانلود رایگان متن کامل مقاله PDF 7 صفحه سال انتشار : 2015 دانلود ... تحقیق درباره تکنولوژی نانو - دانش فایل ... دانلود مقاله نانو تکنولوژی و صنایع غذایی - ایران مقاله |دانلود . ... لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب* فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده ... دانلود رایگان مقاله کاربرد نانوتکنولوژی در تصفیه آب - Google Groups https://groups.google.com/d/msg/filephy/.../GwTPCxjLCAAJ‏ - ذخیره شده 24 ا کتبر 2017 ... مقاله نانوتکنولوژی و کاربرد آن در تصفیه آب و فاضلاب - . ... فناوری نانو | دانلود مقاله پروژه فایل رایگان ... مقاله نقش فناوری نانو در صنایع غذایی در فرمت word نانو تکنولوژی به .... پروژه تصفیه نانو برای عملیات تزریق آب* 9 صفحه * با فرمت ورد .... دانلود با لینک مستقیم حجم: 727.5 کیلوبایت تعداد دانلود: 13 . پاورپوینت تصفیه آب و فاضلاب ghahramandl.myucare.ir/ghahramandl/26265/html‏ - ذخیره شده 12 فوریه 2018 ... {قهرمان دانلود} پاورپوینت درباره تصفیه آب و فاضلاب فرمت فایل: power ... تصفیه فاضلاب صنعتی فرمت فایل: power point (لینک دانلود پایین صفحه) ... تحقیق درباره تصفیه آّب فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد ... پاورپوینت درباره روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی در صنایع غذایی فرمت فایل: ... پاورپوینت تصفیه آب و فاضلاب abtindl.myucare.ir/abtindl/36873/html‏ - ذخیره شده 17 مارس 2019 ... پاورپوینت تصفیه آب و فاضلاب: فروش کلیه مقالات با موضوع ... آب و فاضلاب فرمت فایل: power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید: 158 ... تحقیق درباره تصفیه آّب فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد ... پاورپوینت درباره روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی در صنایع غذایی فرمت فایل: power ... پاورپوینت فاضلاب صنایع غذایی – page مقاله k-shahraz.ir/page/پاورپوینت-فاضلاب-صنایع-غذایی/‏ - ذخیره شده پاورپوینت,پاورپوینت فاضلاب صنایع غذایی,دانلود پاورپوینت فاضلاب صنایع غذایی ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل ... میزان آلودگی بالای پساب این صنایع سبب توجه ویژه به تصفیه پساب این صنایع شده است . ... اجتماعی,تحقیق,تحقیق درباره حق و عدالت اجتماعی,حق و عدالت اجتماعی, دانلود ... فایل ورد درباره تصفیه آب و فاضلاب iran1398.elmejorhosting.online/single-post.php?id=2657‏ - ذخیره شده فایل ورد درباره تصفیه آب و فاضلاب گزارش کارآموزی تصفیه خانه فاضلاب اهواز ... آب در تصفیه خانه در قالب ورد و در ۸۹ صفحه قابل ویرایش آماده دانلود شده خانه درباره ما ... آب و فاضلاب دکتر چالکش امیریکتاب اصول تصفیه آب و فایل ورد تحقیق در مورد ... با آب و فاضلاب گسترش زیادیپروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی دانلود ... فایل اسلاید خانه پاره پاره کننده کارخانه ماشین https://www.pink1011.nl/19920/17-16.html‏ - ذخیره شده خانه فایل ... این فایل حاوی 33 اسلاید با نام برنامه ... و یا کاهش احتمال بروز پاره ای از ... قیمت را ... دریافت فایل صفحه 22 از 250 دانلود فایل پاورپوینت . ... تحقیق درباره ماشین آلات راه . ... دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد نوع فایل : پاور پوینت / ppt / pptx ... دانلود گزارش کاراموزی شرکت پتروشیمی رازی واحد تصفیه آب . لینک دانلود دانلود تحقیق در موردروشهای تصفیه فاضلاب صنعتی|اُ کِی ok.zgoldfile.ir/.../دانلود-تحقیق-در-موردروشهای-تصفیه-فاضلاب-صنعتی‏ - ذخیره شده در حال حاظر شما فایل با عنوان نام فایل : روشهای تصفیه فاضلاب صنعتیفرمت : . pptتعداد صفحه/اسلاید : 50حجم : 4 مگابایت* روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی) در صنایع غذایی ) * تعریف فاضلاب انواع فاضلاب و ویژگیهای آن انواع روشهای تصفیه فاضلاب ... دانلود مقاله/پایان نامه آماده درباره نقشه کشی صنعتی با فرمت word-ورد 83 صفحه ... تحقیق در مورد تصفیه خانه فاضلاب - Stone Crusher https://brasserieduvaldoxhe.be/تحقیق...تصفیه...فاضلاب/.../38128.html‏ - ذخیره شده تحقیق تصفیه فاضلاب صنایع غذایی تعداد صفحات : ۷۲ نوع فایل : ورد و قابل ویرایش ... و کاغذ تحقیق با فرمت WORD و در ۸۹ صفحه با موضوع تصفیه فاضلاب بیولوژیکی ... تحقیق در مورد تصفیه خانه فاضلاب اصفهان لینک دانلود و خرید پایین ... چند فایل خوب و مفید درباره آب و فاضلاب - سایت بهداشت محیط ایران www.environmentalhealth.ir/چند-فایل-خوب-و-مفید-درباره-آب-و-فاضلاب‏ - ذخیره شده - مشابه در فرمت ورد (doc). لینک دانلود ... دانلود مقاله حذف مواد مغذی و استفاده مجدد از فاضلاب تصفیه شده شهری. (تصفیه آب و ... لینک کمکی دانلود :http://hesanoco.persiangig. com/document/Code520.pdf ... جزوه کامل پاورپوینت 210 صفحه ای تصفیه آب و فاضلاب امیر رضا ..... دو فایل در مورد تقلبات مواد غذایی و بسته بندی غیر بهداشتی خرما. آب نمک طرح تصفیه - سنگ شکن فکی https://www.metalsdoelkunst.nl/2012-Dec.../آب_نمک_طرح_تصفیه‏ - ذخیره شده تصفیه آب و فاضلاب صنعتی - نمک زدایی آب - تولید کننده پیشرو در طرح های ... پروژه کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده در 48 صفحه ورد قابل ... طرح توجیهی تولید نمک تصفیه شده نمک طعام یکی از مواد ضروری در رژیم غذایی و ... دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی نمک تصفیه شده 84 صفحه - فایل word ... لینک های مربوطه. پروژه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی | 17391 | hand1 hand1.tarikabazar.ir/hand1/17391/html‏ - ذخیره شده 26 مه 2019 ... 1-4- سختی آب… 3. بخش دوم: آب در صنایع غذایی… 4. 2-1- مصرف آب در صنایع غذایی … 4. 2-1-1- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی… 4. پروژه کارآفرینی در صنایع غذایی فرآورده های لبنی | 5896 dl7.takpower.ir/dl7/5896/html‏ - ذخیره شده 20 آوریل 2019 ... پروژه کارآفرینی در صنایع غذایی، (فرآورده های لبنی). این فایل با فرمت Word با حجم105 صفحه و قابل ویرایش می باشد. بخشی از متن: در میان غذاهای ... مقاله ساخت کربن فعال با استفاده از فعال سازی شیمیایی پوست گردو daneshdl1.vc90.ir/daneshdl/2527/html‏ - ذخیره شده 21 آوریل 2018 ... فرمت فایل: word (قابل ویرایش) تعداد صفحات: 18 صفحه ... در فرآیندهای صنایع غذایی باشد، بعلت وجود ناخالصی کمتر در آن مناسب ترمی باشد. دانلود رایگان جدیدترین مقالات ترجمه شده فارسی با فرمت pdf - ترجمه فا https://tarjomefa.com/لیست-مقالات-انگلیسی-با-ترجمه-رایگان-برای-دانلود‏ - ذخیره شده فهرست مقالات انگلیسی ترجمه شده رایگان رشته های مدیریت حسابداری اقتصاد برق ... نگاه به کارآفرینی از یک دیدگاه کیفی: ارائه بینش هایی درباره ساخت و یا کشف ..... MARS: انتخاب سرعت لینک–لایه برای انتقال چندرسانه ای درشبکه های بی سیم مش ... تحلیل رفاه با تغییر قیمت مواد غذایی: تحلیل ناپارامتری ممنوعیت صادرات بر ... 95 بررسی دلایل کاهش ارزش پول ملی ایران 4 صفحه فایل ورد – status sunrank.ir/.../95-بررسی-دلایل-کاهش-ارزش-پول-ملی-ایران-4-ص/‏ - ذخیره شده تحقیق درباره؛ تاثیر دین در زندگی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت… ... کاربر عزیز میتوانید مشخصات فایل دانلود فایل کارآموزی صنایع غذایی کارخانه روغن کشی ... تحقیق در مورد نانو فیلتراسیون و کاربرد آن در تصفیه آب با فرمت ورد. تحقیق درباره دستگاه گوارش – directly manano.ir/directly/تحقیق-درباره-دستگاه-گوارش/‏ - ذخیره شده 14 دسامبر 2018 ... تحقیق,تحقیق درباره دستگاه گوارش,دانلود تحقیق درباره دستگاه گوارش ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل : word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد صفحه : 6 صفحه قسمتی از ... سپس این مخلوط از معده خارج شده و به روده‌ها می‌رود تا از آنجا , مواد غذایی تجزیه شده جذب جریان خون شوند. فرمت گزارش پروژه برای صنعت سنگ بتن - gcmachine https://www.schilders-heuvelrug.nl/.../فرمت-گزارش-پروژه-برای-صنعت-سنگ بتن.html‏ - ذخیره شده گزارش پروژه تولید بتن دانلود تحقیق و مقاله در مورد بتن و انواع آن رشته عمران پروژه ... سازمان صنعت و معدنموضوع : گزارش کارآموزی در سازمان صنعت و معدن ( فایل word قابل ... حسابداری شرکت پخش مواد غذایی» تعداد صفحات: 33 صفحه» فرمت گزارش: word یکی ... سیستم سردخانه و تصفیه خانه در 60 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc. پاورپوینت در مورد فاضلاب های صنعتی و تصفیه فاضلاب – نانو فایل nanotour.ir/پاورپوینت-در-مورد-فاضلاب-های-صنعتی-و-تص/‏ - ذخیره شده پاورپوینت در مورد فاضلاب های صنعتی و تصفیه فاضلاب ... لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل ... بندی : ووردنوع فایل : word (.. doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد صفحه : 3 صفحه ... تحقیق در مورد فساد مواد غذایی.